Δίκη Χρυσής Αυγής – Γεννηματά: «Σήμερα τα θύματα και η δημοκρατία ζητούν δικαίωση»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής – Γεννηματά: «Σήμερα τα θύματα και η δημοκρατία ζητούν δικαίωση»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Δίκη Χρυσής Αυγής - Γεννηματά: «Η Χρυσή Αυγή, είναι εγκληματική οργάνωση με μανδύα πολιτικού κόμματος - Μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν το γνωρίζει αυτό», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

07.10.2020 | 11:04

Δίκη Χρυσής Αυγής – Γεννηματά: Μαζί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής βρίσκεται έξω από το Εφετείο η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, η οποία τόνισε πως «σήμερα τα θύματα και η Δημοκρατία ζητούν δικαίωση. Είμαστε όλοι εδώ γιατί δεν υπάρχει χώρος για τον φασισμό στη ζωή μας. Και μόνο μαζί τελειώνουμε με τους νεοναζί». Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε πως «αυτός ο αγώνας συνεχίζεται και ανεξάρτητα από τη σημερινή απόφαση θέλουμε μια κοινωνία ανοιχτή, με ισχυρή Δημοκρατία». «Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση με μανδύα πολιτικού κόμματος. Μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να πει ότι δεν το γνωρίζει αυτό», επεσήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Κουτσούμπας: «Είμαστε εδώ, γιατί δεν εφησυχάζουμε»

Είμαστε εδώ, γιατί δεν εφησυχάζουμε. Αναμένουμε, η απόφαση του δικαστηρίου να βγει με οδηγό την αλήθεια, μια αλήθεια που αποδείχθηκε με πλήθος στοιχείων καθ’ όλη αυτή τη μακρόχρονη ακροαματική διαδικασία της δίκης, η οποία δυστυχώς καθυστέρησε με ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας συμμετέχει στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, συνδικάτων, Φοιτητικών Συλλόγων και φορέων, έξω από το Εφετείου, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αναμένεται δήλωση Μητσοτάκη μετά την απόφαση

Μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία αναμένεται να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής. Το μήνυμα του πρωθυπουργού μετά την ανάγνωση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, αναμένεται να είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία θέση για οπαδούς του ναζισμού.

Exit mobile version