The Bachelor spoiler (7/10): Τι θα γίνει στο ρομαντικό ραντεβού

LIFESTYLE

The Bachelor spoiler (7/10): Τι θα γίνει στο ρομαντικό ραντεβού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

The Bachelor spoiler (7/10): Τι θα γίνει με το ρομαντικό ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα

07.10.2020 | 16:22

The Bachelor spoiler (7/10): Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, έρχονται πολλές ανατροπές και τσακωμοί. Η Αναστασία έρχεται αντιμέτωπη με όλες τις κοπέλες, αλλά κυρίως με τη Χριστίνα, η οποία την κατηγορεί ότι κατευθύνει τις μικρότερες συγκατοίκους της για το τι να λένε και πώς να φέρονται. Στη συνέχεια, το ρομαντικό ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα δεν πάει ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει εκείνος. Ένα ατύχημα φέρνει τα πάνω-κάτω στη βόλτα τους με το buggy.

Την προηγούμενη εβδομαδα ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνάντησε όλα τα κορίτσια και εκεί είχε την ευκαιρία να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με την καθεμιά ξεχωριστά. Με σκοπό βέβαια να μπορέσει να πάρει πιο εύκολα την απόφαση για το ποια θα είναι εκείνη που θα απορρίψει. Όλες οι κοπέλες κατά τη διάρκεια της τελετής έδειξαν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους και πως είναι αποφασισμένες να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη μέχρι τέλους με τους τόνους ανάμεσά τους να ανεβαίνουν αρκετές φορές. Στο τέλος της βραδιάς ο πρώτος Έλληνας Bachelor βρέθηκε μπροστά στις 14 διαγωνιζόμενες ώστε να δώσει τα τριαντάφυλλα σε όσες επιθυμεί να συνεχίσουν στο παιχνίδι. Αυτή που τελικά δεν κατάφερε να τον εντυπωσιάσει και να κερδίσει το πολυπόθητο τριαντάφυλλό είναι η Ντάρια, που βρέθηκε εκτός του παιχνιδιού διεκδίκησης της καρδιάς του.

«Στημένο το τροχαίο»

Όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα που φέρεται να είχαν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η 20χρονη διαγωνιζόμενη Αντζελίνα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Bachelor». Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, κατά τη διάρκεια ραντεβού του Βασιλάκου με την 20χρονη παίκτρια, ο ίδιος έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου τύπου buggy που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και οι δυο τους να απεγκλωβιστούν ελαφρά τραυματισμένοι.

Όπως προδίδει βίvτεο που ανήρτησε χρήστης του Twitter, το ίδιο ακριβώς «ατύχημα»έλαβε χώρα και στο ελβετικό φορμάτ του παιχνιδιιύ, με τις φωτογραφίες, μάλιστα, να είναι ακριβώς οι ίδιες.

Exit mobile version