GNTM 3 – Αποχώρηση (6/10): Έφυγε ένα από τα φαβορί

LIFESTYLE

GNTM 3 – Αποχώρηση (6/10): Έφυγε ένα από τα φαβορί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

GNTM 3 - Αποχώρηση (6/10): Η αποχώρηση, η καλύτερη φωτογραφία και τα κλάματα - Η κίνηση του Έντουαρντ που εκνεύρισε τον Άγγελο Μπράτη

07.10.2020 | 14:12

GNTM 3 – Αποχώρηση (6/10): Επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα spoilers που ήθελαν και την Ξένια να αποχωρεί από το GNTM 3. Η παίκτρια από ότι φάνηκε δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και ήταν αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου.

Το GNTM 3 επεφύλασσε μια έκπληξη για τα μοντέλα, καθώς η Βίκυ Καγιά και ο coach Γιώργος Καράβας, έκαναν την επίσκεψή τους για ένα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό μάθημα πόζας σε ζευγάρια. Τα παιδιά έμαθαν από πρώτο χέρι ότι η καλή επικοινωνία και η συνεργασία είναι απαραίτητα ζητούμενα στο modelling. Οι παίκτες μοιράστηκαν από τον Έντουαρντ σε ζευγάρια και αν και οι επιλογές του δεν άρεσαν στους περισσότερους από τους συμπαίκτες του, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σετ της φωτογράφισης. Κάποια ζευγάρια κατάφεραν να συνεργαστούν με αρμονία και επιβεβαίωσαν τη ρήση του Αισώπου “η ισχύς εν τη ενώσει”. Όμως για άλλους, η συνεργασία θα αποδειχθεί αδύναμη και η επιλογή του Έντουαρντ μοιραία. Παναγιώτης Π. και Ειρήνη, Δημοσθένης και Ξένια είχαν τις λιγότερες καλές λήψεις. Η Βίκυ δήλωσε ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από την Ξένια η οποία ήταν κι αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι!.

Η κίνηση του Έντουαρντ που εκνεύρισε τον Άγγελο Μπράτη

Τον εκνευρισμό του Άγγελου Μπράτη προκάλεσε η αγενής κίνηση του Έντουαρντ στην Ίριδα, τη στιγμή που τα δύο μοντέλα βρίσκονταν στην επιτροπή του GNTM. «Μπροστά στα δικά μου τα μάτια δε θα ξαναπαίξει αυτό!» είπε φανερά ο εκνευρισμένος ο γνωστός σχεδιαστής μόδας. Το αγόρι είχε μια πολύ καλή πόζα σε αντίθεση με την Ίριδα που δεν είχε και την καλύτερη λήψη. Μάλιστα, ο Έντουαρντ είπε ότι αν θα επέλεγε άλλη παρτενέρ, αυτή θα ήταν η Ρασέλ. Ο εκνευρισμός του Άγγελου Μπράτη συνεχίστηκε με τα όσα είπε το νεαρό μοντέλο αλλά και με τη στάση που είχε στη δοκιμασία. «Όχι δεν μπορείς να πεις!» είπε ο κριτής στον παίκτη που πήγε να δικαιολογηθεί.

Exit mobile version