Αθήνα

°C

kairos icon

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2020: Λήγουν οι αιτήσεις επτά διαγωνισμών
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2020: Λήγουν οι αιτήσεις επτά διαγωνισμών

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2020: Λήγουν σήμερα οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για 66 θέσεις σε φορείς και Δήμους μέσω ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2020: Λήγουν σήμερα οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για 66 θέσεις σε φορείς και Δήμους μέσω ΑΣΕΠ. Δυνατότητα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Πρόκειται για έξι θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, 14 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, 10 νέες προσλήψεις στη ΔΕΥΑ, 13 συμβάσεις στην Ελευσίνα, πέντε συμβάσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, οκτώ προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης και 10 θέσεις εργασίας στη Ξάνθη. Όσον αφορά στην πρόσληψη 13 υπαλλήλων που προωθεί ο Δήμος Ελευσίνας το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Οι όροι των προκηρύξεων

Στην πρόσληψη 10 υπαλλήλων προχωρά και η ΔΕΥΑ Πάρου. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Με πέντε υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 2μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, προσόντα και δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις