Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 17: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 6/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 17: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 6/10

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 17: Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 17: Το φινάλε του επεισοδίου της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες» άφησε τους φανατικούς της σειράς με το στόμα ανοιχτό. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Η Ελένη θα πρέπει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ελπίδες. Ο Λάμπρος, ωστόσο, εξακολουθεί να δίνει όρκους αγάπης στον πρώτο του έρωτα. Την ίδια ώρα όμως, η Ελένη, μπροστά στην καταδικαστική απόφαση, του ζητά να την ξεχάσει, στο επεισόδιο της Τρίτης (06-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Μυρσίνη, παρά τις εξελίξεις στο σπίτι των Σεβαστών, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους. Θα εκδικηθεί πέραν του νόμου την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις, στο επεισόδιο της Τρίτης (06-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 17: Θλίψη στους Σεβαστούς με την ενέργεια του Μιλτιάδη

Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη. Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με τον Μιλτιάδη να γκρεμίζονται, ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ένας όμως από όλους έχει ακόμη περισσότερους λόγους να αισθάνεται άσχημα. Αυτός είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη στον Γιάννο και παρ’ όλα αυτά σιώπησε για δεύτερη φορά. Ο χωρικός από το Διαφάνι μοιάζει τώρα να μην αντέχει τις τύψεις, καθώς παρακολουθούμε το επεισόδιο της Τρίτης, στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 17:

Άγριες Μέλισσες: Spoiler για Ελένη και κόρη Υπουργού – Πότε τελειώνει η σειρά

Στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» σχολιάστηκαν οι καταιγιστικές εξελίξεις στην πλοκή και τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η οποία επικεντρώνεται αυτή την εβδομάδα στην καταδίκη της Ελένης για τη δολοφονία του Σέργιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αυτή την εβδομάδα η Θεοδοσία επισκέπτεται την Ελένη για να ζητήσει συγχώρεση, η Λενιώ μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου έτοιμη να αντιμετωπίσει τη μοίρα της και θα καταδικαστεί ισόβια, ενώ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη με τον Δούκα να αυτοεξορίζεται για να γλιτώσει την φυλακή.

Ο Δούκας στις «Άγριες Μέλισσες» θα πληρώσει για όσα έχει κάνει και η Λενιώ – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – θα καταδικαστεί ισόβια, αλλά θα σώσει μια κόρη Υπουργού – με αποτέλεσμα να πάρει χάρη και τα ισόβια να γίνουν 5 χρόνια. Η Μυρσίνη θα πληρώσει ακριβά την απιστία της με τον Κυπραίο και ο γάμος με τον Δούκα θα κλονιστεί συθέμελα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις