Αλεξάνδρα Παναγιώταρου νέα: Τι συμβαίνει στο γάμο της

LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου νέα: Τι συμβαίνει στο γάμο της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου νέα: To μοντέλο ξεκαθάρισε την κατάσταση

06.10.2020 | 11:51

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου νέα: Στο επίκεντρο των ψυχαγωγικών τηλεοπτικών εκπομπών βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο γάμος του Αριστομένη Γιαννόπουλου και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Στην αρχή οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο ωστόσο στη συνέχεια αμφότεροι διέψευσαν την είδηση και ανέφεραν πως έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και να μείνουν για λίγο χωριστά. Το γνωστό μοντέλο στο πλαίσιο βραδινής εξόδου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού», ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε έχει τεθεί θέμα διαζυγίου και πως με τον σύζυγό της παρόλο που μένουν χωριστά είναι σε καθημερινή επικοινωνία.

«Δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός»

«Είμαστε σε διάσταση δεν έχουμε μιλήσει για κάποιο διαζύγιο κάνουμε ένα διάλειμμα. Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου και προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ. Είμαστε καλά επικοινωνούμε. Έχει τοποθετηθεί ο Αριστομένης.

Αυτά που ακούγονται για καυγάδες είναι αυθαίρετα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο κόσμος γιατί και εμείς δεν έχουμε βγει να μιλήσουμε δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι, αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Exit mobile version