Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το έσκασε από το Αττικόν: Εξαφανίστηκε ασθενής με κορονοϊό
ΕΛΛΑΔΑ

Το έσκασε από το Αττικόν: Εξαφανίστηκε ασθενής με κορονοϊό

Το έσκασε από το Αττικόν: Πληθαίνουν τα περιστατικά ασθενών με κορονοϊό που το "σκάνε" από τα νοσοκομεία αναφοράς ή τα ξενοδοχεία καραντίνας.

Το έσκασε από το Αττικόν: Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά ασθενών με κορονοϊό που το “σκάνε” από τα νοσοκομεία αναφοράς ή τα ξενοδοχεία καραντίνας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας νεαρός αλλοδαπός που που είχε διαγνωστεί στο Δρομοκαΐτειο θετικός στον ιό και είχε μεταφερθεί στο “Αττικόν”, είναι το τελευταίο περιστατικό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εν λόγω ασθενής, που φέρεται να είναι αφρικανικής υπηκοότητας, διέφυγε από το “Αττικόν” και η αστυνομία τον αναζητά.

Κρούσμα σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα

Θετικός στον κορονοϊο διαγνώσθηκε νεαρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα. Πρόκειται για άνδρα, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα έπειτα από επαφή που είχε με 19χρονη συγγενή του στο Βόλο, η οποία επίσης διαγνώσθηκε με κορονοϊό. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως ο υπάλληλος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, ελήφθησαν όλα τα μέτρα και υποβλήθηκαν σε έλεγχο και οι 14 εργαζόμενοι της επιχείρησης. Τα τεστ ήταν αρνητικά.

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 303 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 167 εντοπίζονται στην Αττική, 21 στην Κοζάνη, 8 στα Ιωάννινα, 6 στην Αχαΐα και 5 στην Εύβοια. Την ίδια ώρα, σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων μπήκαν από τις 5 σήμερα το πρωί και για μία εβδομάδα η Αχαΐα και τα Ιωάννινα, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στις δύο περιοχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις