Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Μουργκ: “Κουρασμένος και χαρούμενος”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Μουργκ: “Κουρασμένος και χαρούμενος”

ΠΑΟΚ - Μουργκ: Ο Αυστριακός νέος άσος του “δικεφάλου” στις πρώτες του δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του

ΠΑΟΚΜουργκ: Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Τόμας Μούργκ. Ο Αυστριακός μίλησε για την απόφαση του, να έρθει στον ΠΑΟΚ και να αφήσει την Ραπίντ Βιέννης. Αναφέρθηκε σε όσα του είπε ο Στέφαν Σβαμπ για τον «δικέφαλο» και στην επανένωση τους. Ενώ, ανέφερε πως δεν θέλει να παίζει απλά, αν δεν έχει καλά νούμερα. Ακόμα, στάθηκε και στην πρόταση, που του έγινε από την Σαουδική Αραβία αλλά και για το αν το γεγονός ότι έγινε πατέρας έπαιξε ρόλο στην απόφαση του. “Έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά ήμουν σε επαφή με τον Στέφαν Σβαμπ, μιλούσαμε ακόμα και πριν μάθω ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για εμένα. Είναι καλός μου φίλος, και έτσι μιλούσαμε για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα. Μου είπε μόνο θετικά λόγια για την ομάδα, τους παίκτες, το κλαμπ, τους οπαδούς και την πόλη” είπε ο Μουργκ.

…”Γρήγορα αποφάσισα ότι θέλω να το κάνω, και το έκανα γνωστό στη διοίκηση της Ραπίντ. Νομίζω ότι ήταν δύσκολες αλλά… δίκαιες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η συμφωνία επιτευχθηκε και έτσι πέταξα την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, για να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψω. Αν και είμαι κουρασμένος, είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε. Νομίζω ότι ήμουν πάντα ειλικρινής με την Ραπίντ, αναφορικά με τους στόχους και τα θέλω μου. Τους είχα πει ότι αν έρθει μια προσφορά, όπως είχε γίνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτή. Τώρα επικοινώνησα με τους ανθρώπους της Ραπίντ, εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω και τους ρώτησα αν αυτό θα μπορούσε να γίνει. Από μεριάς μου, αν πω ότι θέλω να φύγω τότε αυτό είναι απόλυτο. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία”.

ΠΑΟΚ – Μουργκ: Στη λίστα της Ευρώπης

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το βράδυ της Τρίτης (06.10) στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι 23 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Νινούα, Πασχαλάκης, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Ζίβκοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς.
Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τζόλης, Βρακάς.

Δείτε ακόμη:

Προσπάθεια Πογιάτος να αναστήσει το καταρρακωμένο ηθικό
Ο Μπρούμα, οι τίτλοι και ο Βινάγκρε για αντιΤσιμίκας!
Μετά από 20 χρόνια κεντρική διαχείριση ξανά στο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις