Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Βινάγκρε αντι-Τσιμίκας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Βινάγκρε αντι-Τσιμίκας

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο νεαρός ακραίος αμυντικός δανεικός από τη Γουλβς - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπρούμα με τα ερυθρόλευκα

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης του Ολυμπιακού έκανε ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube. Ο 25χρονος αναφέρθηκε στην απόφαση του, να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Ενώ, στάθηκε και στους στόχους, που έχει με τη νέα του ομάδα.: “Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί στο ποδόσφαιρο. Μίλησα με κάποιους παίκτες, μίλησα με τον Σεμέδο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Μίλησα επίσης με τον προπονητή και από όσα είπαμε νιώθω πως αυτό ο σύλλογος είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ήρθα εδώ για να κατακτήσω τίτλους και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο 21χρονος αριστερός μπακ ήρθε ως δανεικός για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ενώ, πρόκειται για ένα σπουδαίο ντιλ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ήταν βασικός με την Γούλβς, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός κατέχει οψιόν αγοράς για τον Πορτογάλο. Όμως, είναι ένα υπέρογκο ποσό ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η ανακοίνωση για Βινάγκρε

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών: “Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς. Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του. Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19”.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις