Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – απολογία: Στο σκαμνί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – απολογία: Στο σκαμνί

Ολυμπιακός - απολογία: Οι Πειραιώτες και ο αντιπρόεδρός τους Καραπαπάς απολογούνται για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακόςαπολογία: Σε απολογία καλούνται η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο αντιπρόεδρος της, Κώστας Καραπαπάς, καλούνται σε απολογία για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με βάση την έκθεση του διαιτητή του αγώνα, Δημήτρη Καραντώνη. Ενώ, η Λίγκα την γνωστοποίησε με ανακοίνωση της. Η απολογία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Έτσι, ο κ. Καραπαπάς καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, για όσα του επιρρίπτονται μετά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται για απειλές και εκφοβισμό. Ενώ, η απολογία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου. Ενώ, οι Πειραιώτες καλούνται σε απολογία, καθώς έχουν ευθύνη για το συμβάν.

Ολυμπιακός – απολογία: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη, 08-10-2020 και ώρα 13:30, την παρακάτω ΠΑΕ:
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (Αντιπρόεδρος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 04/10/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 04/10/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Car.gr – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 δ I΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12, 14 παρ. 1, 2, 3, 4 περ. β΄, και 19 του Π.Κ. της ΕΠΟ”.

Δείτε ακόμη:

Προσπάθεια Πογιάτος να αναστήσει το καταρρακωμένο ηθικό
Ο Μπρούμα, οι τίτλοι και ο Βινάγκρε για αντιΤσιμίκας!
Μετά από 20 χρόνια κεντρική διαχείριση ξανά στο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις