Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπαράκ Μισέλ Ομπάμα επέτειος: Τα τρυφερά μηνύματα που αντάλλαξαν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπαράκ Μισέλ Ομπάμα επέτειος: Τα τρυφερά μηνύματα που αντάλλαξαν

Μπαράκ Μισέλ Ομπάμα επέτειος: Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά μηνύματα μέσω των λογαριασμών που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπαράκ Μισέλ Ομπάμα επέτειος: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ έκλεισαν χθες 28 χρόνια έγγαμου βίου. Μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου του το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά μηνύματα μέσω των λογαριασμών που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αμφότεροι δεν παρέλειψαν να ωθήσουν τον κόσμο να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. «28 χρόνια με αυτόν εδώ. Λατρεύω τον Μπαράκ για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του.  Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας φέρνει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ Barack», έγραψε στο Instagram η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/CF5OFHkA4zk/

«Χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου»

«Ακόμη και με όσα συμβαίνουν, ήθελα να να σταθώ μια στιγμή για να πω χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Κάθε μέρα με την Michelle με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο», έγραψε στο δικό του μήνυμα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

«Φέτος, ενώ εκτιμούμε όλες τις καλές ευχές σας, αυτό που θα μας άρεσε πραγματικά είναι καθένας από εσάς να βρει ένα άτομο στη ζωή του που μπορεί να μην ψηφίσει. Βοηθήστε τους να εγγραφούν. Βοηθήστε τους να ψηφίσουν. Χαρούμενη επέτειο Michelle. Σε αγαπώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις