Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – παρελάσεις: Κατηγορηματικά αντίθετος στην ακύρωση ο πρόεδρος της Ε.Λ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – παρελάσεις: Κατηγορηματικά αντίθετος στην ακύρωση ο πρόεδρος της Ε.Λ.

Βελόπουλος - παρελάσεις: "Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις" αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου για τις ματαίωση των παρελάσεων.

Βελόπουλος – παρελάσεις: Κατηγορηματικά αντίθετο στην απόφαση να μην γίνουν οι μαθητικές και η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο του της 28ης Οκτωβρίου, που ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, είναι το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, Ελληνική Λύση. “Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις” αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα που συνδυάζει την ματαίωση των παρελάσεων λόγω κορονοϊού με την απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης “ενώ τα τζαμιά λειτουργούσαν κανονικά, χωρίς έλεγχο” όπως αναφέρει. Και διερωτάται: “Θα ακολουθήσουν και τα Χριστούγεννα μετά από μια “ανάπαυση” στις 17 Νοέμβριου;”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τις παρελάσεις:

Επαναλαμβανόμενες “συμπτώσεις”, παύουν να είναι συμπτώσεις. Πρώτα απαγορεύτηκε η Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης ενω τα τζαμιά λειτουργούσαν κανονικά, χωρίς έλεγχο. Ακολούθησαν οι απαγορεύσεις για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου (Δεκαπενταύγουστος) αφού είχαμε συνολική “ανάπαυση” λόγω καλοκαιριού! Τώρα ήρθε και η ώρα της 28ης Οκτωβρίου.

Ερώτηση: Θα ακολουθήσουν και τα Χριστούγεννα μετά από μια “ανάπαυση” στις 17 Νοέμβριου;

Η απόφαση για τις παρελάσεις

Την ακύρωση των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

“Eξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με απόφαση του Πρωθυπουργού δεν θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις”, τόνισε ο κ. Πέτσας στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Αναφερόμενος στην πανδημία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η εικόνα της νόσου δείχνει να σταθεροποιείται και γι’ αυτό τον λόγο η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε επιπρόσθετα μέτρα. “Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ήδη εκδηλωθεί ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας που αποτυπώνεται στους αριθμούς κρουσμάτων, διασωληνωμένων και, δυστυχώς, θανάτων. Ένα κύμα που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο των κλειστών χώρων και των εποχικών ιώσεων. Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας εξακολουθούμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες”, είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις