Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 Spoiler – Αποχώρηση (6/10): Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου
LIFESTYLE

GNTM 3 Spoiler – Αποχώρηση (6/10): Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου

GNTM 3 Spoiler - Αποχώρηση (6/10): Ανατροπή με δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα από το σπίτι του GNTM

GNTM 3 Spoiler – Αποχώρηση (6/10): Συνεχίζεται το GNTM 3 και τα spoiler για τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας στο reality μόδας είναι πολλές. Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε ότι αυτή την εβδομάδα αποχωρούν δύο πρόσωπα.

Όπως τονίστηκε, αυτή την εβδομάδα αποχωρούν από το Greece’s Next Top Model: τη Δευτέρα η Αλεξάνδρα, στη δοκιμασία Μαχητές Παραλίας και την Τρίτη η Ξένια, στη δοκιμασία «Γαμήλιες Τελετές». Αυτή τη στιγμή, μέσα στο σπίτι του GNTM βρίσκονται 9 άτομα, οι: Αντρέας, Αιμιλιάνο, Έντουαρντ, Ηρακλής, Δήμος, Μαριαγάπη, Λία, Παρασκευή και Ξένια.

Η αποχώρηση της Χρύσας

Η πρώτη αποχώρηση από το GNTM 3 ήταν της Χρύσας. Χρύσα, Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν οι τρεις παίκτες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν τη χειρότερη φωτογραφία στην πρώτη δοκιμασία του διαγωνισμού. Εκεί όπου τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν γυμνά. Το ταξίδι στο GNTM 3 τελείωσα πρόωρα λοιπόν για τη Χρύσα. «Πιστεύω ό,τι εγώ με κράτησα πίσω γιατί σκεφτόμουν τι θα πουν οι άλλοι. Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Φταίω μόνο εγώ. Σε όλα τα προηγούμενα στάδια είχα προσπαθήσει πάρα πολύ. Θα μου λείψουν πολύ τα παιδιά.», ήταν τα πρώτα λόγια της Χρύσας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Από την άλλη πλευρά, η Ρασέλ δεν έκρυψε την αντιπάθειά της προς τη Χρύσα λέγοντας: «Θεωρώ δίκαιη την αποχώρηση της Χρύσας. Για μένα δεν είναι ούτε η ωραία της γειτονιάς. Είναι η αδιάφορη των Χανιών. Για μένα η εικόνα της δεν ήταν για να σταθεί ούτε στο πλατό του GNTM».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις