Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης σχέση: «Είμαι αρκετά χρόνια μόνος»
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης σχέση: «Είμαι αρκετά χρόνια μόνος»

Αντίνοος Αλμπάνης σχέση: Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχθηκε ότι επιζητούσε το εφήμερο στην προσωπική του ζωή για χρόνια και ήταν αρνητικός στο να ανοιχτεί απέναντι στους ανθρώπους που τον προσέγγιζαν

Αντίνοος Αλμπάνης σχέση: Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τις σχέσεις που είχε, το πρόβλημα υγείας που πέρασε, καθώς και για το διάστημα που παραμένει ελεύθερος. «Για αρκετά χρόνια, έχω υπάρξει λίγο απόμακρος με τους ανθρώπους της δουλειάς και γενικότερα με την κοινωνία από ανασφάλεια. Κρατούσα τους ανθρώπους σε απόσταση. Εδειχνα λίγο ξινός και λίγο σνομπ. Το δέχομαι, αλλά το κίνητρο δεν ήταν πως θεωρούσα τον εαυτό μου καλύτερο από κάποιον άλλο. Ήταν μια άμυνα γιατί ακόμα δεν ήξερα πώς να σταθώ εγώ σε ένα χώρο σαν κι αυτό. Τώρα πια δεν είμαι καχύποπτος με τους ανθρώπους και τις προθέσεις τους» τόνισε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την προσωπική του ζωή και δήλωσε ότι είναι μόνος εδώ και πολλά χρόνια. «Έχω περάσει πολύ μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που αποζητούσα τη μοναξιά και να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, δεν ήθελα να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, θέλει ρίσκο η ζωή. Όσο και αν μας πληγώνουν οι άνθρωποι, δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει αυτό συνέχεια. Πρέπει να αποζητούμε τη συντροφικότητα, να θέλουμε έναν άνθρωπο να κάνουμε μια αγκαλιά γιατί η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα.

Και τη μοναξιά την έχω ζήσει πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι μόνος μου. Πέρασα αυτά τα χρόνια, έχοντας ένα προσωπικό ζήτημα υγείας, στο οποίο δεν είχα κάποιον να ακουμπήσω ουσιαστικά, να ακουμπήσει το μέσα μου. Οπότε αυτό το έκανε ακόμα πιο δυσβάσταχτο. Δεν ήθελα, μη γίνω βάρος» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις