Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αφροδίτη Big Brother: Η κάμερα την “τσάκωσε” με ορθάνοιχτο το μπουρνούζι
LIFESTYLE

Αφροδίτη Big Brother: Η κάμερα την “τσάκωσε” με ορθάνοιχτο το μπουρνούζι

Αφροδίτη Big Brother: Απίστευτα πλάνα για ακόμη μια φορά στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Αφροδίτη Big Brother: Τα επεισόδια του Big Brother μοντάρονται πριν φτάσουν στους δέκτες μας, όμως φαίνεται πως η παραγωγή είναι αποφασισμένη να τα δείχνει… όλα στο live streaming. Γνωρίζουν άλλωστε πως ό,τι προκαλεί, πουλάει και μιας και παλεύει να κερδίσει κι άλλους τηλεθεατές, κάνει ό,τι μπορεί. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τη Σοφία Δανέζη μαζί με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή να δείχνουν στο δωμάτιό τους τα εσώρουχά τους και να γελάνε, καθώς η διαφορά μεγέθους, αυτών της τραγουδίστριας με της Αφροδίτης, ήταν μεγάλη.

Δεν μας έφτανε αυτό, σήμερα επανέρχεται η Αφροδίτη με ένα άκρως προκλητικό πλάνο, το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες στα social media και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Η παίκτρια για άλλη μια φορά προκαλεί, βγάζοντας στη… φορά τα απόκρυφα σημεία της. Η εικόνα, τα λέει όλα!

«Η Αφροδίτη είναι έτσι, αν ήταν πολύ σεμνή θα έλεγα πως κάτι συμβαίνει με αυτήν, και στο σπίτι κυκλοφορεί με το σορτσάκι, χωρίς σουτιέν, αυτή είναι η Αφροδίτη», δήλωσε η μητέρα της που βρέθηκε στο live της Παρασκευής. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της υποστηρίζοντας πως: «Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, μας έβγαλε από πολλές δυσκολίες με το χαμόγελό της. Εγώ κλαίω πολύ εύκολα με τα πάντα και αυτή με κοροϊδεύει. Ελπίζω να κερδίσει για να λυθούν τα χέρια της, να πάρουμε μια ανάσα αλλά όχι πως θα πεθάνουμε αν δεν το πάρουμε».

Δείτε ακόμη
Big Brother: Αυστηρή ποινή σε δύο παίκτες που παραβίασαν κανόνα του ριάλιτι
Στο ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ – Θα απολογηθεί για το Big Brother
Μαρία Αλεξάνδρου: “Μου έκαναν bullying στο κάστινγκ του Big Brother” – Με ποιον είχε σχέση
Big Brother: Ημίγυμνη η πληθωρική Αφροδίτη – «Έχει βγάλει β@ζι@ έξω ρε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις