Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξ και κορονοϊός: Το “φρικτό” βιβλίο που γίνεται viral
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ και κορονοϊός: Το “φρικτό” βιβλίο που γίνεται viral

Σεξ και κορονοϊός: Το «Kissing the Coronavirus» φέρει την υπογραφή M.J. Edwards και στην περιγραφή του βιβλίου στο amazon.com αναφέρεται ότι είναι «το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως στην προσπάθεια να πληρώσει τους λογαριασμούς της μετά την απόλυσή της».

Σεξ και κορονοϊός: Θα μπορούσε ο Covid, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους και έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μας, να αποτελέσει έμπνευση για… “ροζ” σενάριο; Κι όμως, το μυθιστόρημα των 16 σελίδων που παρουσιάζει την ιστορία μιας γιατρού, που ερωτεύθηκε τον… κορονοϊό, ενώ οι λεπτομέρειες είναι από ανατριχιαστικές, έως φρικτές και αηδιαστικές. Παρόλα αυτά, το βιβλιαράκι γίνεται viral και τα social media έχουν γεμίσει από σχόλια “βιβλιοφάγων”, που είτε δηλώνουν ξετρελαμένοι είτε εξοργισμένοι που ένα παγκόσμιο δυσάρεστο φαινόμενο έγινε αντικείμενο του “σεξ”.

Από τις 22 Απριλίου που το «Kissing the Coronavirus» βρέθηκε στα ψηφιακά ράφια αρκετοί αναγνώστες έσπευσαν να διαβάσουν αυτήν την «ιστορία για τον απαγορευμένο έρωτα και την εκπλήρωση σκοτεινών επιθυμιών».  Το «Kissing the Coronavirus» φέρει την υπογραφή M.J. Edwards και στην περιγραφή του βιβλίου στο amazon.com αναφέρεται ότι είναι «το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως στην προσπάθεια να πληρώσει τους λογαριασμούς της μετά την απόλυσή της». Στην πραγματικότητα όμως το «M.J. Edwards» είναι λογοτεχνικό ψευδώνυμο για τον Αμερικανό Robert Winter, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

«Ήθελε να θεραπεύσει τον κορωνοϊό. Αντί γι’ αυτό… τον ερωτεύτηκε. Η Δρ. Alexa Ashingtonford είναι μέρος μιας ομάδας ιδιοφυών επιστημόνων που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της εύρεσης θεραπείας για τον καταστροφικό κορωνοϊό. Δεν ήξερε όμως ότι θα κατέληγε τελικά να τον ερωτευτεί, σε αυτό το καυτό μυθιστόρημα erotica που έγινε viral. To Kissing Coronavirus είναι μια παθιασμένη ιστορία για τον απαγορευμένο έρωτα και την εκπλήρωση σκοτεινών επιθυμιών».

Ανακινώντας τον δοκιμαστικό σωλήνα…

Δεν σταματά όμως εκεί ο Winter. Η πένα του… μπαίνει σε πιο βαθιά μονοπάτια. Ο κορονοϊός… ερεθίζει την πρωταγωνίστρια ακόμα και μέσα από τον δοκιμαστικό σωλήνα. «Παρά τον όλεθρο που είχε προκαλέσει ο κορωνοϊός ανά την υφήλιο, η Alexa αισθανόταν ένα κύμα διέγερσης να τη συνεπαίρνει κάθε φορά που έπιανε στα χέρια της το δείγμα του κορονοϊού σαν ένα παλλόμενο πέος σε στύση, έτοιμο να σκορπίσει την καταστροφή σε όποιον το άγγιζε». Ανακινώντας τον δοκιμαστικό σωλήνα, συνεχίζει ο συγγραφέας, ένα ηλεκτρικό σοκ διαπερνούσε τις φλέβες της και κάθε εκατοστό του κορμιού της ανατρίχιαζε… (Σοκ;).

Σύμφωνα με τη New York Post, «τα πράγματα παίρνουν μια απρόσμενη τροπή όταν ένας μοχθηρός επιστήμονας, ο Δρ. Bob Gurtlychung μολύνεται από τον κορονοϊό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα πειραματικό εμβόλιο, που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, σε μια προσπάθεια να τον ξεφορτωθεί. Ο ιός τότε μεταμορφώνει τον μοχθηρό γιατρό σε έναν σέξι καταπράσινο «κορωνοπαίδαρο» σε στυλ Χαλκ που μπορεί επιτέλους να συνουσιαστεί με την ξαναμμένη Δρ. Ashingtonford».

«Δεν ξέρω αν πρέπει να του δώσω 5 αστέρια ή 1. Μη με παρεξηγείτε, το βιβλίο είναι φρικτό. Απολύτως απαίσιο. Αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να είναι», γράφει μια αναγνώστρια. «1 αστέρι για την ποιότητα, 5 για το πόσο ξεκαρδιστικό είναι», αναφέρει η κριτική ενός αναγνώστη, που είδε το μυθιστόρημα με μια πιο cool ματιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις