Μαρέβα Μητσοτάκη – Θεσσαλονίκη: Στα εγκαίνια του χώρου για τα κακοποιημένα παιδιά

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη – Θεσσαλονίκη: Στα εγκαίνια του χώρου για τα κακοποιημένα παιδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρέβα Μητσοτάκη - Θεσσαλονίκη: Η Μ. Γκραμπόφσκι αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας που αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, που όπως είπε λειτούργησε ως θερμοκήπιο για εντάσεις.

05.10.2020 | 20:31

Μαρέβα Μητσοτάκη – Θεσσαλονίκη: Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, παρουσία Μαρέβα Μητσοτάκη. H σύζυγος του Πρωθυπουργού έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του νέου χώρου υποδοχής και εξέτασης κακοποιημένων ή εγκαταλελειμμένων παιδιών στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, στο Δικαστικό Μέγαρο μοιράστηκαν μάσκες στους παρευρισκόμενους. Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο υποδοχής για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, σε μία αίθουσα, η οποία παραχωρήθηκε μετά από έγκριση της Επιτροπής του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο χώρος είναι εμβαδού περίπου 100 τ.μ. και έχει ανακαινιστεί και διαμορφωθεί κατάλληλα από το σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ», ώστε να είναι φιλικός προς τα παιδιά. Έτσι στη διάρκεια της εξέτασης τα παιδιά θα βρίσκονται σε έναν χώρο ευχάριστο, που θα διευκολύνει την εξέλιξη και ομαλή ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Δείτε ακόμη
Μαρέβα Μητσοτάκη – Σούζαν Πομπέο: Χαλαρή βόλτα και γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στα Χανιά
“Μας δίνετε έμπνευση και δύναμη” – Ο Μητσοτάκης μίλησε με το δίδυμο που “κατέκτησε” τον Όλυμπο
Επίθεση Βελόπουλου στην κυβέρνηση: Θα ακολουθήσουν και τα Χριστούγεννα;
Ο Πολάκης σε ρόλο Τσίπρα
Exit mobile version