Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δρομοκαΐτειο κορονοϊός: Ασυμπτωματικός ασθενής ζήτησε εξιτήριο και… έφυγε
ΕΛΛΑΔΑ

Δρομοκαΐτειο κορονοϊός: Ασυμπτωματικός ασθενής ζήτησε εξιτήριο και… έφυγε

Δρομοκαΐτειο κορονοϊός: Για τον ασυμπτωματικό ασθενή κορονοϊού, ο οποίος αφού έκανε το τεστ, ζήτησε εξιτήριο και έφυγε από το Δρομοκαΐτειο, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δρομοκαΐτειο κορονοϊός: Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος», βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος και σχολίασε το περιστατικό με ασυμπτωματικό ασθενή κορονοϊού στο Δρομοκαΐτειο ο οποίος, αφού έκανε το τεστ και χωρίς να πάρει πρώτα τα αποτελέσματα, ζήτησε εξιτήριο, το έλαβε και έφυγε.  Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, στις 25 Σεπτεμβρίου δύο αλλοδαποί από το κέντρο της Αθήνας εισήχθησαν στο Δρομοκαΐτειο σε τμήμα οξέων περιστατικών. Ο ένας ήταν με εισαγγελική εντολή και ο άλλος εκούσια νοσηλεία. Και οι δύο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, βρίσκονταν σε θάλαμο με δεκάδες άλλους ασθενείς διαφόρων παθολογιών, ακόμη και ατόμων που έκαναν αιμοκάθαρση.

Ο ασθενής που βρισκόταν στο Δρομοκαΐτειο με εκούσια νοσηλεία, αφού έκανε το τεστ, ζήτησε να πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, οι γιατροί δεν μπορούσαν να του το αρνηθούν, καθώς ο ασθενής είχε το δικαίωμα μέχρι και να υποβάλει μήνυση. Ωστόσο, ο ασθενής δεν έχει συγκεκριμένο τόπο κατοικίας, με αποτέλεσμα τώρα να τον αναζητούν οι Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις