Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Στη Φενέρ ο Πέλκας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Στη Φενέρ ο Πέλκας

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Τα βρήκαν οι ομάδες και ο Ελληνας διεθνής χαφ μετακομίζει στην Πόλη για τέσσερα χρόνια έναντι 1,2 εκατ. ευρώ

ΠΑΟΚμεταγραφές: Παίχτης της Φενέρ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Πέλκας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έλληνας διεθνής μέσος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τα «κίτρινα καναρίνια». Η τούρκικη ομάδα κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον 26χρονο το βράδυ της Κυριακής, με τους ανθρώπου του «δικεφάλου» να την εξετάζουν. Πάντως, ο Πέλκας ψήνεται να αγωνιστεί στην γειτονική χώρα για λογαριασμό της Φενέρ.

Η πρόταση των Τούρκων ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ και την διατήρηση του 20% των δικαιωμάτων του παίχτη, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μένουν ευχαριστημένοι από την προσφορά. Έτσι, ο 26χρονος μέσος αναχώρησε ήδη για την Κωνσταντινούπολη με ιδιωτική πτήση, που ναύλωσε η τουρκική ομάδα.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ζητείται αντικαταστάτης

Θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Φενέρ. Ο Πέλκας θα υπογράψει ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Έλληνα διεθνoύς άσου. Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα ήδη, με αυτό που ξεχωρίζει και “παίζει” πιο έντονα, να είναι αυτό του Σαμουέλε Καμπό, που ανήκει στην Βασιλεία. Ο χρόνος πιέζει τους «ασπρόμαυρους» αφού η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις