Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Δείξιμος κορονοϊός: “Πραγματικά δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε βρει”
LIFESTYLE

Άκης Δείξιμος κορονοϊός: “Πραγματικά δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε βρει”

Άκης Δείξιμος κορονοϊός: Όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια, ο ίδιος καθησύχασε το κοινό.

Άκης Δείξιμος κορονοϊός: Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την είδηση ότι νόσησε από κορονοϊό έκανε στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Άκης Δείξιμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Μοσχάτου από τη φωνή του και μόνο φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος όμως καθησύχασε τους πάντες τονίζοντας πως περνάει την ασθένεια με ήπια συμπτώματα. «Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο και είχα δέκατα τη Δευτέρα. Την Τρίτη ανέβηκε ο πυρετός και έκανα το τεστ και διαπιστώθηκε ότι είχα κορωνοϊό. Δεν μπορώ να υποψιαστώ από πού κόλλησα γιατί γενικά πρόσεχα» είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Δείξιμος. «Από μία εβδομάδα πριν είχαν ενημερώσει και τον Δήμαρχο ότι θα απέφευγα να είμαι στο δημαρχείο για να μην έρθω σε επαφή με τον κόσμο. Πραγματικά δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε βρει. Από τη Δευτέρα ήμουν ήδη σε καραντίνα, πριν καν πάρω το τεστ στα χέρια μου».

Όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια, ο ίδιος καθησύχασε το κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα συμπτώματα είναι ήπια. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Έχω λίγο πυρετό, λίγα δέκατα αλλά γενικά είμαι καλά…Είναι κάτι πολύ σοβαρό και μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Να προσέχουμε».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη
Συναγερμός στα Ιωάννινα: Θετική στον ιό εργαζόμενη στα γηροκομεία Μητρόπολης και Δήμου
Οι άπιστοι… πιστοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις