Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρόσω Κυριακού – Παντελίδης: «Ήθελαν να με κάνουν από θύμα, θύτη»
ΕΛΛΑΔΑ

Φρόσω Κυριακού – Παντελίδης: «Ήθελαν να με κάνουν από θύμα, θύτη»

Φρόσω Κυριακού - Παντελίδης: Η αγωγή, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα “Real News”, θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες.

Φρόσω Κυριακού – Παντελίδης: Η εφημερίδα Realnews δημοσίευσε σήμερα αποσπάσματα από την αγωγή που κατέθεσε η Φρόσω Κυριάκου εναντίον της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου που επέβαιναν το ξημέρωμα της μοιραίας Πέμπτης του 2016 ο Παντελής Παντελίδης, η ίδια και η Μίνα Αρναούτη ζητώντας το ποσό των 94.630 ευρώ.

Παρά  το γεγονός ότι το δικαστήριο απεφάνθη ότι οδηγός ήταν ο αείμνηστος τργαουδιστής η Φρόσω Κυριάκου ισχυρίζεται ότι μέχρι και σήμερα υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που τη θεωρεί εκείνη υπεύθυνη για όσα συνέβησαν και δεν δέχεται το πόρισμα της έρευνας. Παράλληλα, τονίζει τις προθέσεις της οικογένειας να την παρουσιάσουν εκείνη ως θύτη και όχι ως θύμα στο δυστύχημα.

«Ήθελαν να με κάνουν από θύμα, θύτη», αναφέρει στην αγωγή της η νεαρή κοπέλα.

«Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα της δολοφόνου!», προσθέτει στη συνέχεια.

Στην αγωγή της ζητά 80.000€ για ηθική βλάβη, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, και αποκλειστικές νοσοκόμες: «Μία νέα κοπέλα, μόλις 21 ετών, όχι μόνο τραυματίζεται σοβαρότατα, όχι μόνο συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να συνηθίσει να ζει με τους φρικτούς πόνους, να υποβάλλεται σε εντατικές φαρμακευτικές αγωγές και να απέχει από κάθε δημιουργική δραστηριότητα, αλλά στιγματίζεται για όλη της τη ζωή με την “ταμπέλα” της δολοφόνου και η προσωπική της ζωή εκτίθεται χωρίς έλεος», δηλώνει η 25χρονη.

Όσον αφορά τις συνθήκες του τροχαίου αναφέρει:

«Τελώντας σε κατάσταση μέθης, έβαινε με ιδιαίτερα αυξημένη ταχύτητα, σαφώς δυσανάλογη των οδικών συνθηκών, χωρίς να έχει διαρκώς τεταμένη την προσοχή του περί την οδήγηση και χωρίς να ασκεί τον απαιτούμενο έλεγχο και εποπτεία επί του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να απολέσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του».

Η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών την Πέμπτη στις 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα που θα συζητηθούν ακόμη δύο αγωγές. Αφενός, της οικογένειας Παντελίδη που στρέφονται κατά της Φρόσως Κυριάκου και της ασφαλιστικής εταιρίας ζητώντας από την συνεπιβάτιδα το ποσό των 600.000 ευρώ, ως αποζημίωση, για ψυχική οδύνη, επιμένοντας ότι εκείνη οδηγούσε το πολυτελές τζιπ και αφετέρου της Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας που αξιώνει 1,1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις