Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Βγήκε η κούραση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Βγήκε η κούραση

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Φανερά επηρεασμένη από το ευρωπαϊκό ματς η ΑΕΚ έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο - Κόκκινη ο Μάνταλος

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Πρώτο στραβοπάτημα για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Όμως, στάθηκαν άτυχοι και «έχασαν» τον Λιβάι Γκαρσία στο 15’ με τραυματισμό. Ενώ, εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, με τον Γούτα να κάνει το 1-0.

Τα απρόοπτα δεν σταμάτησαν εκεί για την ΑΕΚ, αφού στο 38’ ο Μάνταλος έπειτα από ένα σκληρό φάουλ είδε την απευθείας κόκκινη. Στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Ατρόμητος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη,  οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, έπαιξαν επιθετικά και έκαναν φάσεις. Οι παίχτες της «ένωσης» έκαναν πιο προσεχτικές κινήσεις, θέλοντας να προστατεύσουν την εστία τους. Είχαν και εκείνοι τις ευκαιρίες του, όμως δεν μπορούσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ. Οι δύο τερματοφύλακες βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και έκαναν μεγάλες επεμβάσεις. Με το πέρας της ώρας, η ΑΕΚ έδειξε σημάδια κόπωσης λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι. Έτσι, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στην σεζόν.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γούτας 24’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μάνταλος 38’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Γκάλο, Κιβρακίδης, Χαρίσης (Ούμπιντες 80’), Σάλομον (Μπουσούλατζιτς 46’), Ενσικουλού (Ραμπέγιο 66’), Κωτσόπουλος (Χριστοδουλόπουλος 81’), Μανούσος (Γιακουμάκης 66’).

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (Χνίντ 66’), Λόπες (Σαμπανάζοβιτς 93’), Σιμόες (Ολιβέιρα 66’), Σάκχοφ, Μάνταλος, Γκαρσία (Κρίστισιτς 15’), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις