Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Τρίποντη απόδραση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Τρίποντη απόδραση

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Ο Απόλλων πήρε σπουδαία νίκη 1-0 με την ΑΕΛ σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Νίκησε στην επιστροφή του ο Απόλλων. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 της Λάρισας και ξεκίνησε με το δεξί την σεζόν.  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Ήταν σκληρό παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρρουν τον έλεγχο. Υπήρχε ρυθμός και έγιναν αρκετές φάσεις. Όμως, οι δύο ομάδες είχαν ως πρώτο στόχο, να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.

Αμφότερες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Στο 14’ η Λάρισα είχε δοκάρι με τον Τρούγιτς. Στο 35’ έκανε και ο Απόλλωνας δοκάρι με σουτ του Μπεντινέλι, ενώ στην συνέχεια ο Τσιλούλης αστόχησε σε κοντινό σουτ. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να επιτευχθεί κάποιο γκολ. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ. Η Λάρισα είχε δοκάρι στο 75’ με σουτ του Ντουρμισάι. Ενώ, ένα λεπτό αργότερα ο Μπεντινέλι είχε ξανά δοκάρι για τον Απόλλωνα. Ο Κότσαρης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι όδευε προς την ισοπαλία. Όμως, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαϊδανού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεντινέλι, ο οποίος, έγραψε το τελικό 1-0.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπεντινέλι 91’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), VAR:  Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Κότσαρης. Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (Τσαμπούρης 71’), Σλίβκα, Ράιλι (Τσιλούλης 32’), Φατιόν, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ (Μουνιέ 77’), Ντάουντα (Ιωαννίδης 77’)

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μουζέκ, Φιλίπ (Μαϊδανός 83’), Σετσέροβιτς (Αλί Γκαζάλ 65’), Σπαρβ, Τρούγιτς (Πινακάς 65’), Μιλοσάβλιεβιτς (Πλατέλλας 53’), Τ’ορζε (Ζαχαράκης 83’), Ντουρμισάι.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις