Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: ΠΑΟ για …φούντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: ΠΑΟ για …φούντο

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Ενας Παναθηναϊκός σε τραγική αγωνιστική κατάσταση και με εμφανές προπονητικό έλλειμμα έχασε 0-1 από τον άριστα στημένο Αρη

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Ξανά στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» δεν βλεπόταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Άρη, ηττήθηκε 0-1 παραμένοντας στον 1 βαθμό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «κίτρινους» να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να βρουν το γρήγορο γκολ. Στο 25’ ο Μαντσίνι έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικές ευκαιρίες ακόμα να πετύχουν δεύτερο γκολ. Ο Παναθηναϊκός ήταν «μπλοκαρισμένος». Δυσκολευόταν να αναπτυχθεί, ωστόσο είχε τις στιγμές του.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και έκαναν φάσεις εκατέρωθεν. Στις καθυστερήσεις οι «πράσινοι» στην πρώτη σοβαρή φάση για γκολ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Ο Βέλεθ κέρδισε μια κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά ο Δεληζήσης έδιωξε στην γραμμή.  Έτσι, ο Άρης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, σοβαρή μπάλα όμως ΔΕΝ έπαιξε! Μπήκε δυνατά και κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ. Έχασε κάποιες ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Αϊτόρ στο 65’, όταν και έστειλε την μπάλα άουτ μπροστά στην άδεια εστία του Άρη. Πάντως είχε σοβαρότατο πρόβλημα στην ανάπτυξη και στα τελειώματα. Αλλη σπουδαία φάση δεν έφτιαξε έως ότου μπήκε ο Μακέντα.

Ο Πογιάτος έκανε αλλαγές και φρέσκαρε την ομάδα του, περνώντας τον Ιταλό στο παιχνίδι. Ο τελευταίος έγινε αμέσως επικίνδυνος, κάνοντας και δοκάρι στο 78’. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μακέντα που έπαιξε μόλις 20’ ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μαζί με τον Χατζηγιοβάνη. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές φάσεις και τόσο ο Μπουσέ όσο και η άμυνα του κράτησαν όρθιο τον Άρη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μαντσίνι 25’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσς), VAR: Εμαννουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Παναθηναϊκός (Πογιάτος): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μπουζούκης (Σαβιέρ 63’), Αλεξανδρόπουλος (Σερπέζης 71’), Κουρμπέλης, Αϊτόρ (Μακέντα 71’), Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης.

Άρης (Μάντζιος): Μπουσέ, Δεληζήσης, Τζέγκο, Μαντσίνι (Ματέο Γκαρσία 60’), Λόπεθ, Γκάμα (Σούντγκρεν 80’), Μπερτόλιο (Σάσα 60’), Γκανέα, Ματίγια (Μάνος 80’), Σάκιτς, Ρόουζ.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις