Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Έσωσε τον βαθμό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Έσωσε τον βαθμό

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός έχανε από τον ΠΑΣ και ισοφάρισε 1-1 - Είχε και δοκάρι για το διπλό - Μπορούσαν και δεύτερο τέρμα τα Γιάννινα

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηπειρώτες να μπαίνουν δυνατά και να πιάνουν απροετοίμαστους τους Πειραιώτες. Άνοιξαν νωρίς το σκορ, αφού στο 5’ ο Παμλίδης έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι επηρεάστηκαν από το γκολ και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν και να αντιδράσουν. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να την γυρίσουν σωστά. Ενώ, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την καλά κλεισμένη άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες είχαν διάθεση, προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Όμως, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Τελικά πέτυχε το γκολ γρήγορα. Στο 51’ ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Έγιναν αρκετά λάθη και η κατοχή ήταν μοιρασμένη. Δεν μπόρεσε καμία ομάδα να πάρει τον έλεγχο και είχε λίγες φάσεις το ματς. Ο ΠΑΣ ήταν λίγο καλύτερος επιθετικά και έβαλε δύσκολο στην άμυνα του Ολυμπιακού, που όμως αντεπεξήλθε. Ενώ, είχε και δοκάρι στο 71’. Έτσι, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Παμλίδης 5’, Ελ Αραμπί 51’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Αντώνιος Διπλάρης (Καρδίτσας), VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (Λιάσος 86’), Καρτάλης (Ντομίνγκες 73’), Κάστρο, Νάουμετς (Λέο 57’), Παμλίδης (Λώλης 86’), Κρίζμαν.

Oλυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (Φορτούνης 46’), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (Χασάν 67’), Αραμπί.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις