Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Στα άκρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Στα άκρα!

Serie A - προαναγγελία: Τα κρούσματα στη Νάπολι οδηγούν προς ματαίωση το ντέρμπι - Τραβάει το σχοινί η Γιουβεντους και θελει νίκη στα χαρτιά

Serie A – προαναγγελία: Στον αέρα η μάχη της Γιουβέντους με τη Νάπολι στο Τορίνο. Δύο θετικά κρούσματα covid-19 στη Νάπολι στους Ζιελίνσκι και Ελμάς οδηγεί προς ματαίωση το παιχνίδι. Αλλωστε οι αρχές της Καμπανίας δεν έδωσαν άδεια τους ναπολιτάνους να ταξιδέψουν προς αποφυγή μετάδοσης της ασθένειας! Η Γιουβέντους, όμως, τραβάει το σχοινί και ανακοίνωσε πωςθα πάει στο γήπεδο κανονικά και θα πιέσει για μηδενισμό της Νάπολι!

Από εκεί και πέρα, η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Ίντερ στο «Ολίμπικο» Οι γηπεδούχοι έρχονται από την βαριά ήττα με 1-4 κόντρα στην Αταλάντα. Έκαναν μια κακή εμφάνιση και βρέθηκαν να χάνουν με 0-3 στο ημίχρονο. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη, ωστόσο επιθετικά ήταν καλοί και απείλησαν την αντίπαλο τους σε αρκετές περιπτώσεις πέρα από το γκολ. Απόψε, έχουν μια εξίσου δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια Ίντερ, που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Serie A – προαναγγελία: Η Ιντερ

Οι «νερατζούρι» έχουν ξεκινήσει την σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 5-2 κόντρα στην Μπενεβέντο. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία της αντιπάλου τους. Παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν δύο γκολ, αμυντικά δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Όπως και να έχει, το αποψινό παιχνίδι θα είναι μία μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Σπέτσια. Η Αταλάντα υποδέχεται την Κάλιαρι. Η Πάρμα κοντράρεται με την Βερόνα και η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει την Μπολόνια.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις