Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λιντς για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λιντς για φίλημα

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Δυνατό ματς στο «Έλαντ Ρόουντ». Η Λιντς ήρθε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πολίτες»

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δυνατό ματς στο «Έλαντ Ρόουντ». Η Λιντς ήρθε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πολίτες» να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Στο 17’ ο Στέρλινγκ έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Όμως, η Μάντσεστερ κράτησε το προβάδισμα και οδηγήθηκε με αυτό στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, είχε έρθει η ώρα των «παγωνιών» να απαντήσουν. Έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά και έβαλαν δύσκολα στην άμυνα της Σίτι. Στο 59’ ο Μορένο έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο και οι δύο ομάδες έδωσαν πολλές μάχες. Έγιναν αρκετές φάσεις και υπήρχε μεγάλη ένταση, ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι και βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Τσελσι και η Εβερτον

«Ξεμπούκωσε» η Τσέλσι. Οι «μπλε» νίκησαν με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας. Στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες ήταν μαγκωμένες και δεν είχαν ρυθμό. Ενώ, πρώτος τους στόχος ήταν να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες του. Με το πέρασμα του χρόνου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Όμως, η άμυνα της Πάλας ήταν εξαιρετική και δεν μπήκε κάποιο γκολ πριν από την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, η Τσέλσι ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό της και πέτυχε αμέσως γκολ. Στο 50’ ο Τσίλγουελ έκανε το 1-0. Το γκολ ανακούφισε τους γηπεδούχους, που βελτιώθηκαν αρκετά επιθετικά. Στο 66’ ο Ζούμα έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη. Στο 78’ ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-0. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το τελικό 4-0.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Έβερτον νίκησε 4-2 την Μπράιτον (Κάλβερτ-Λιούιν 16’, Μινά 45+2’, Χάμες 52’,70’ – Μοπέ 41’, Μπισούμα 92’). Ετσι με το απόλυτο των νικών και 12 πόντους κάθεται μόνη στην κροφυή εν αναμονη των αγώνων της Κυριακης! Η Νιούκαστλ επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι (Σεντ-Μάξιμιν 14’, Γουίλσον 65’,77’ (πεν) – Γουέστγουντ 61’).

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις