Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη φωτο στο Instagram
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη φωτο στο Instagram

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Η Kωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Full in love είναι ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και δεν το κρύβουν πλέον. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο της σε story στο Instagram, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους.

Το ειδύλλιο της Κωνσταντίνας και του Βασίλη αποκαλύφθηκε μετά από συχνές κοινές εμφανίσεις τους. Η παρουσιάστρια μάλιστα, είχε δώσει το παρών στο opening εστιατορίου του επιχειρηματία για τη νέα σεζόν.

Οι δυο τους είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz και δεν θα μπορούσαν να μην είναι μαζί στα γενέθλια της Κωνσταντίνας. Παρέα με καλούς φίλους, η Queen Dina έσβησε τα κεράκια της σε μια τριώροφη τούρτα… υπερπαραγωγή, με ιδιαίτερη αφιέρωση πάνω της “always be yourself””.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε αρκετά στόρι από τα γενέθλια της Σπυροπούλου, άλλοτε με καρδούλες και άλλοτε με τριαντάφυλλα, τα οποία έκανε repost η παρουσιάστρια. Είναι μαζί, είναι ευτυχισμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του συντρόφου της στη Γλυφάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τσάκωσε το νέο hot ζευγάρι της showbiz σε κοινή έξοδό του πριν λίγες ημέρες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δείπνησαν σε γνωστό all day bar – restaurant στο Κολωνάκι και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις