Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Δείξιμος κορονοϊός: Θετικός ο τραγουδιστής, το μήνυμα στο Facebook
LIFESTYLE

Άκης Δείξιμος κορονοϊός: Θετικός ο τραγουδιστής, το μήνυμα στο Facebook

Άκης Δείξιμος κορονοϊός: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδελφός του Κώστα Δόξα

Άκης Δείξιμος κορονοϊός: Θετικός μετά από τεστ για τον νέο κορονοϊό βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδελφός του επίσης τραγουδιστή Κώστα Δόξα.  Όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο Άκης Δείξιμος είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό.

-Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου.

-Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

-Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοϊό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής, που είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον συγκεκριμένο δήμο.

-Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως…

Julkaissut Akis Diximos B Lauantaina 3. lokakuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις