Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Παγώνια …με δόντια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Παγώνια …με δόντια!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Λιντς σκοράρει ακατάπαυστα και υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι που ακόμα ψάχνεται - Λονδρέζικο ντέρμπι στο Στάμφορντ Μπριτζ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρουν έχουν οι σημερινές αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λιντς αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τα «παγώνια» έχουν ξεκινήσει δυνατά την σεζόν, αφού σε τρείς αγώνες έχουν 2 νίκες και μία ήττα. Έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-1. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις, αλλά η Λιντς ήταν αυτή που πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Απόψε, ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Χάρισον, Μπεράρντι  Ερνάντεθ και Φόρσοου. Ενώ, αμφίβολος είναι ο Κασίγια.

Από την άλλη, η Σίτι έρχεται από την συντριπτική ήττα με 2-5 κόντρα στην Λέστερ. Μπήκε δυνατά, έβαλε αμέσως αλλά τα αμυντικά της λάθη επέτρεψαν στις «αλεπούδες» να κάνουν πάρτι. Σε αντίθεση με την αμυντική της εικόνα, επιθετικά δεν ήταν κακή. Ενώ, βαρύ πλήγμα ήταν και για τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος, δέχτηκε για πρώτη φορά 5 γκολ σε παιχνίδι. Την Τετάρτη νίκησε με 0-3 την Μπέρνλι για το Λιγκ Καπ, κάνοντας καλή εμφάνιση. Μεταγραφικά έχουν γίνει προσθήκες, ωστόσο αναμένεται να γίνουν μερικές ακόμα. Για το αποψινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Αγκουέρο, Ζεσούς, Γκουντογκάν, Κανσέλο, Ζιτσένκο και Στόουνς.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ντέρμπι στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση και στο Λονδίνο. Η Τσέλσι κοντράρεται με την Κρίσταλ Πάλας. Οι «μπλε» δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Έρχονται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Δεν μπήκαν καλά και έκαναν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 3-0. Όμως, επιθετικά ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό της και έφτασε στην ισοφάριση. Ενώ, την Τρίτη αποκλείστηκε από το κύπελλο στα πέναλτι εναντίον της Τότεναμ. Πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της και να αντιδράσει. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Αλόνσο, Γκίλμουρ, και Ζίγιεκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βέρνερ και Πούλισιτς.

Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-2 από την Έβερτον. Δεν ήταν κακή, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά. Έχει ένα καλοδουλεμένο ρόστερ και μπορεί να κάνει ζημιά στην Τσέλσι. Κόντρα στην οποία, δεν υπολογίζονται οι Μπατσουαγί, Κέιχιλ, Φαν Αανχολτ,  Τόμκινς και Νταν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η σούπερ φορμαρισμένη Έβερτον που πετάει από νίκη σε νίκη αντιμετωπίζει την Μπράιτον, ενώ η Νιούκαστλ την Μπέρνλι.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις