The Bachelor αποχώρηση (1/10): Ποια παίκτρια έφυγε από το σπίτι

LIFESTYLE

The Bachelor αποχώρηση (1/10): Ποια παίκτρια έφυγε από το σπίτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

The Bachelor αποχώρηση (1/10): Τι είπε η παίκτρια που δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

02.10.2020 | 10:29

The Bachelor αποχώρηση (1/10): To Bachelor συνεχίζεται με τα κορίτσια που έχουν απομείνει να κυνηγούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο με όποιο κόστος. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Παναγιώτης είχε διπλό ραντεβού, ένα με την Άννυ και ένα με τη Μάγδα. Και οι δυο κυρίες περίμεναν να δουν ποια θα πάρει από τα χέρια του Παναγιώτη το πολυπόθητο τριαντάφυλλο το οποίο θα της κρατούσε μέσα στο ριάλιτι.

Τελικά ο Παναγιώτης μίλησε και έδιωξε από το παιχνίδι την Μάγδα: «Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είσαι ώριμη αρκετά για την ηλικία σου, σέβεσαι τον εαυτό σου… Θέλω να είμαι ειλικρινής στον εαυτό μου και στα συναισθήματά μου. Και για εμένα είναι πολύ δύσκολο. Νιώθω πως δεν υπάρχει χημεία ανάμεσά μας και θέλω να μου υποσχεθείς πως αυτή η στιγμή που ζούμε οι δυο μας τώρα δεν θα σε κάνει να σταματήσεις να ψάχνεις τον έρωτα και τον άντρα της ζωής σου. Έχω πιο πολύ άγχος από σένα, πίστεψέ με. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης στη Μάγδα και της έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Η αντίδραση της Μάγδας

Πληγωμένη και αδικημένη η παίκτρια μετά την απόρριψη έβγαλε τα νύχια της λέγοντας για την αντίζηλό της Άννυ: «Αισθάνομαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Θεωρώ ότι ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να διακρίνει τα πραγματικά μου αισθήματα και θα μου άξιζε μια ακόμα ευκαιρία. Παναγιώτη, θεωρώ ότι αποφάσισες πολύ λάθος σήμερα γιατί έχω πολύ πιο δυνατή προσωπικότητα από την Άννυ και ενδιαφέροντα και λόγο. Η Άννυ απλά νιαουρίζει όταν μιλάει, δεν είναι πραγματικά όλο αυτό. Ίσως έπρεπε να το σκεφτείς λίγο καλύτερα».

Το Twiiter βέβαια πήρε φωτιά για το διπλό ραντεβού και τις δημιουργίες με τον πηλό. Αμέσως μετά την αποχώρηση της Μάγδας τα κορίτσια τα περιμένε μια ξεχωριστή δοκιμασία η οποία δεν ενθουσίασε μόνο τις ίδιες αλλά και το Twitter. Κλήθηκαν από τον Παναγιώτη να κάνουν τις δικές τους δημιουργίες με πηλό.

Exit mobile version