Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ναγκόρνο – Καραμπάχ τώρα: Συγκλονιστική μαρτυρία φωτορεπόρτερ
ΚΟΣΜΟΣ

Ναγκόρνο – Καραμπάχ τώρα: Συγκλονιστική μαρτυρία φωτορεπόρτερ

Ναγκόρνο - Καραμπάχ τώρα: Ο Καραπέτ Σαχακιάρ είναι στον πόλεμο, καταγράφει την φρίκη με την φωτογραφική του μηχανή και μίλησε για τον φόβο και το χρέος που νιώθει.

Ναγκόρνο – Καραμπάχ τώρα: Την συγκλονιστική μαρτυρία φωτορεπόρτερ από το μέτωπο του φλεγόμενου Ναγκόρνο – Καραμπάχ παρουσιάζει το LIVE NEWS. Ο ίδιος με τον φωτογραφικό φακό αποτυπώνει καθημερινά την φρίκη και τον όλεθρο που βιώνουν όχι μόνο οι στρατοί των αντιμαχόμενων αλλά και οι εκπρόσωποι του Τύπου και βέβαια οι άμαχοι. Όπως λέει οι επιδρομές που γίνονται σε όλη την Αρμενία με drones ισοδυναμούν πλέον με εθνοκάθαρση.

Ηλικιωμένοι με την απόγνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οικογένειες μπροστά στην τηλεόραση για να μάθουν τι κάνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο, μικρά παιδιά στα υπόγεια των κατεστραμμένων τους σπιτιών, Αρμένιοι που μαζεύουν από τις αυλές τους τις αποδείξεις των αζέρικων πληγμάτων σε κατοικημένες περιοχές. Ο Καραπέτ Σαχακιάρ είναι στον πόλεμο, καταγράφει την φρίκη με την φωτογραφική του μηχανή και μίλησε για τον φόβο και το χρέος που νιώθει.

Ένα ντοκουμέντο που δείχνει τον τρόμο που βιώνει η Αρμενία. Σκηνές πανικού με αλλόφρονες Αρμενίους καθώς μεταφέρονται για ακόμα μία φορά τραυματίες και νεκροί στα χέρια.

Η μαρτυρία του Καραπέτ Σακαχιάρ συγκλονίζει, ο πόλεμος των Αζέρων με σπόνσορα την Τουρκία και τα UAV της τύπου Μπαϊρακτάρ είναι ένας πόλεμος με κουμπιά από μακριά που σκοτώνει ανθρώπους.

Σκληρές μάχες σε όλα τα μέτωπα

Το υπουργείο Άμυνας των Αζέρων ισχυρίζεται ότι έχει προκαλέσει πλήγματα στην άμυνα των Αρμενίων στο νότιο τμήμα του μετώπου των μαχών. Εκεί, σύμφωνα με τους Αζέρους, έχουν γίνει σκληρές μάχες και οι Αρμένιοι έχουν οπισθοχωρήσει. Οι Αρμένιοι από την πλευρά τους διαψεύδουν.

Οι Αζέροι επίσης ισχυρίζονται ότι έχουν καταλάβει κάποια στρατηγικά σημεία στα υψώματα γύρω από το Madaghis. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας αποτυπώνεται η σκληρότητα των μαχών στο νότιο μέτωπο.

Δείτε ακόμη
Πασινιάν: Το ΝΑΤΟ να εξηγήσει γιατί η Τουρκία εμπλέκεται στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ
Οι Αρμένισσες κομάντο στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις