Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – αγωνιστικό: Ντόρια από τα παλιά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – αγωνιστικό: Ντόρια από τα παλιά

Serie A’ - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε 2-1 της Φιορεντίνα στη Φλωρεντία και έφτασε με άριστη εμφάνιση στην πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα

Serie A’ – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα για την Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» ηττήθηκαν με 1-2 από την Σαμπντόρια, που πήραν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε αρκετή ένταση και έγιναν αρκετά λάθη. Με το πέρασμα του χρόνου, ανέβασαν τον ρυθμό τους και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσε να είχε μπει κάποιο γκολ.

Η Σαμπντόρια φάνηκε να το θέλει λίγο περισσότερο. Ο Κουαλιαρέλα ήταν εξαιρετικός και στο 42’ κέρδισε πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο. Την εκτέλεση ανέβαλε ο ίδιος και έκανε το 0-1. Έτσι, οι Γενοβέζοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Δεν επέτρεψαν καν φάση ως το φινάλε του ημιχρόνου και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Serie A’ – αγωνιστικό: Το δεύτερο ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα. Οι «βιόλα» προσπάθησαν να αντιδράσουν και έπαιξαν επιθετικά. Έκαναν φάσεις και έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Η Σαμπντόρια παρά την πίεση αμύνθηκε εξαιρετικά και φάνηκε να κρατάει το προβάδισμα, ενώ και επιθετικά είχαν έντονη κινητικότητα. Στο 72’ ο Βλάχοβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1. Η Σαμπντόρια δεν πτοήθηκε, πρόσεξε στα μετόπισθεν και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα τους «βιόλα». Στο 83’ ο Βέρε με ένα πανέμορφο γκολ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα μετατράπηκαν σε θρίλερ. Η Φιορεντίνα προσπάθησε να ισοφαρίσει άλλα δεν τα κατάφερε και η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πήρε την νίκη.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις