Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθεσία: Η εξομολόγηση της ηθοποιού
LIFESTYLE

Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθεσία: Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθεσία: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τα παιδιά του συζύγου της, αλλά για την υιοθεσία που δεν κατάφερε να κάνει και την πλήγωσε πολύ

Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθεσία: Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάη Μπάρκα βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πολύ προσωπικά θέματα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις σχέσεις που διατηρεί με τα παιδιά του συζύγου της, αλλά για την υιοθεσία που δεν κατάφερε να κάνει και την πλήγωσε πολύ. Όταν η συζήτηση πέρασε στο ενδεχόμενο η Ευδοκία κι ο σύζυγός της να αποκτήσουν και τέταρτο παιδί καθώς και να προσπαθήσουν ξανά να υιοθετήσουν παιδί, η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινήθηκε λέγοντας:

«Δεν θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα. Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις