Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/10): Ποιος παίκτης θα οδηγηθεί στην έξοδο

LIFESTYLE

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/10): Ποιος παίκτης θα οδηγηθεί στην έξοδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/10): Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιος εξαιρέθηκε της ψηφοφορίας

01.10.2020 | 14:44

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/10): Άλλος ένας παίκτης θα περάσει την πόρτα της εξόδου στο live του Big Brother αύριο το βράδυ. Την προηγούμενη εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ζωντανά κατά τη διάρκεια του show την ψηφοφορία ενώ αυτή τη φορά θα επιστρέφουμε στο προηγούμενο καθεστώς.

Η ψηφοφορία, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι: Χρήστος Μακρίδης, Ράνια Καραγιάννη και Ραμόνα Μοροσάνου. Ένας εξ αυτών θα πρέπει να αποχωρήσει. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εξαιρέθηκε της ψηφοφορίας καθώς είχε κερδίσει την ασυλία, ενώ ο Γρηγόρης Τσεκούρας που θα ήταν ο τέταρτος υποψήφιος χρησιμοποίησε για τον εαυτό του το βέτο που είχε κερδίσει.

«Βόμβα» από τον Δημήτρη Πυργίδη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα δίδυμα αδέρφια του Big Brother, τα οποία έχουν έρθει αρκετά κοντά με τον Δημήτρη Πυργίδη. Το νέο επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με μια σοβαρή συζήτηση στον κήπο του σπιτιού. Εκεί, τα δίδυμα αδέρφια θεώρησαν πως ο Δημήτρης θα πρέπει να αναπτύξει τις επικοινωνιακές του σχέσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Να τονίσουμε πως ο ίδιος έχει έρθει αρκετά κοντά με τη Ράνια και τον Αντιδήμαρχο, τους οποίους και εκτιμά ιδιαιτέρως. Πάνω στην κουβέντα, ο Δημήτρης Πυργίδης ανέφερε πως εάν οι δύο παραπάνω φίλοι του αποχωρήσουν σύντομα, τότε ο ίδιος θα φύγει με δική του θέληση από το παιχνίδι. Αμέσως οι συμπαίκτες του θέλησαν να του αλλάξουν γνώμη.

Ένα ακόμη περιστατικό εκτυλίχθηκε στο επεισόδιο του Big Brother. Η Ράνια Καραγιάννη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στον Χρήστο Μακρίδη για το περιστατικό που την εκνεύρισε. ‘Όλα άρχισαν, όταν η παίκτρια του ριάλιτι βρισκόταν στο μπάνιο. Μάλιστα απ΄έξω περίμενε τη σειρά του ο Βλαδίμηρος. Κάποια στιγμή όμως ο ίδιος φάνηκε να βαριέται, λέγοντας στη Ράνια, πως αν δεν βγει σύντομα, θα μπει εκείνος μέσα. Ένα σχόλιο φυσικά που την έκανε να ξεσπάσει λίγο αργότερα. Κάνω μπάνιο και πετάγεται ο Βλαδιμήρος και μου λέει να έρθει μέσα γιατί περνάει ο χρόνος. «Εγώ, όπως είμαι εδώ, έτσι είμαι και στη ζωή μου. Δεν ήρθα να προσποιηθώ κάτι, να κάνω κάτι που δεν είμαι ή να το παίξω κάτι. Είπα, δεν ξέρω να μαγειρεύω, τελείωσε», είπε για τη συμπεριφορά της, μιας και βλέπει ακραία πράγματα από τους συμπαίκτες της.

Πηγή βίντεο: dpgmedia

 

 

Exit mobile version