Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Φαν’τ Σιπ: Κλήσεις για Nations League
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθνική – Φαν’τ Σιπ: Κλήσεις για Nations League

Εθνική - Φαν’τ Σιπ: Επιστρέφει στην αποστολή ο Τζαβέλλας και ο Βλαχοδήμος, τέθηκε νοκ άουτ ο τραυματίας Τσιμίκας - “Κόκκινη” στον Σιόβα

ΕθνικήΦαν’τ Σιπ: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Τζον Φαντ Σιπ. Στις επιλογές του Ολλανδού κόουτς είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος, επιστρέφει στην Εθνική Ομάδα έπειτα από μία απουσία δύο χρόνων. Θυμίζουμε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται στο Nations League με Μολδαβία και Κόσοβο (11-14/10). Ενώ θα δώσει και φιλικό με την Αυστρία (7/10).  Την αποστολή έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η ΕΠΟ.

Εκτός από τον Τζαβέλλα, επιστρέφει και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην εθνική Ελλάδας στην θέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ενώ, όπως είχε κάνει ήδη γνωστό ο Φαντ Σιπ, απουσιάζει ο Δημήτρης Σιόβας. Αυτό, έπειτα από τις “εμπρηστικές” δηλώσεις μετά από τον αγώνα με το Κόσοβο.  Κίνηση πάντως που είχε προαναγγείλλει ο Ολλανδός εκλέκτορας σε συνέντευξή του προ δύο εβδομάδων. Την ίδια ώρα, εκτός έμεινε και ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι τραυματίας.

Εθνική – Φαν’τ Σιπ: Η ανακοίνωση και η αποστολή

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 – φιλικός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League).
Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας είναι οι ακόλουθοι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης».

Δείτε ακόμη:

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε 1-2 με Κράσνονταρ
Πέρασαν Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ επί των Σλάβια και Μακάμπι αντίστοιχα
Μεγάλη Αταλάντα, αχτύπητη Ιντερ “έβγαλαν μάτια”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις