Βιασμός Θεσσαλονίκη: Απαγωγή στη μέση του δρόμου

ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Απαγωγή στη μέση του δρόμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δύο Πακιστανοί ως δράστης της αρπαγής και του διαδοχικού βιασμού.

01.10.2020 | 07:46

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Σοκ και οργή στη Θεσσαλονίκη για την γκανγκστερική απαγωγή καταμεσής του δρόμου και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας, που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της πόλης, με καταγωγή από άλλη περιοχή της χώρας. Για το βαρύ έγκλημα με θύμα τη φοιτήτρια, συνελήφθησαν με μεγάλη κινητοποίηση από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, δύο Πακιστανοί, ως δράστες της αρπαγής της από το κέντρο της πόλης, της μεταφοράς της στο σπίτι που διέμεναν και τον βιασμό της. Από τους δύο δράστες, ο ένας βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας στην κατοχή του το περίφημο κίτρινο χαρτάκι, δηλαδή την αίτηση ασύλου που έχει υποβάλει στις αρμόδιες Αρχές και της οποίας η απάντηση ακόμη εκκρεμεί.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ο δεύτερος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που φέρνει στο φως το alphafreepress.gr επειδή πέρασε από την Ιταλία, πριν φθάσει στην Ελλάδα, πήρε την ιταλική υπηκοότητα και έτσι ήταν καθ όλα νόμιμος στη χώρα μας. Άρα, χωρίς κανέναν έλεγχο και οι δύο. Η πορεία της 20χρονης φοιτήτριας προς την ψυχική και σωματική εξουθένωση, από το βαρύ έγκλημα σε βάρος της, άρχισε στις 5 το πρωί της Δευτέρας, 28 του μηνός. Το κορίτσι, λίγο νωρίτερα βρισκόταν με φιλική παρέα φοιτητών και φοιτητριών και διασκέδαζαν. Η ώρα εκείνη τη βρίσκει να περπατάει στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της πόλης, σε έναν χώρο που θεωρείται στέκι των φοιτητών, που φιλοξενεί και το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Σταμάτησαν δίπλα της

Οι δύο Πακιστανοί, 34 και 45 ετών, βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας τους. Όπως εξιστόρησε με πολύ κόπο η φοιτήτρια στους αστυνομικούς, το όχημα σταμάτησε δίπλα της και ο ένας από τους δύο, κατέβηκε την άρπαξε, της έκλεισε το στόμα και την έριξε στο πίσω μέρος! Ο οδηγός έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την Πλατεία. Ο ένας από τους δύο Πακιστανούς, κάθισε στο πίσω κάθισμα και κατέβασε με το χέρι του το κεφάλι της τρομοκρατημένης κοπέλας για να μη βλέπει από ποια σημεία περνούν και αναγνωρίσει τη διαδρομή! Την οδήγησαν όπως προέκυψε στο κατάλυμα όπου διαμένουν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όπου τη βίασαν και οι δύο.

Στη συνέχεια, την οδήγησαν καλύπτοντας τα μάτια της, έξω από το σπίτι, τη μετέφεραν σε ένα άλλο σημείο και εκεί την άφησαν ελεύθερη, βέβαιοι ότι δεν μπορούσε να προσανατολιστεί για το που βρισκόταν. Η φοιτήτρια σε άθλια κατάσταση περιπλανήθηκε και έφθασε στο σπίτι της. Από εκεί ενημέρωσε την Αστυνομία.

Δύο βασικές πληροφορίες

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ηρέμησαν και πήραν δυο βασικές πληροφορίες που τους βοήθησαν να εντοπίσουν τους δράστες της απαγωγής και του βιασμού. Είπε ότι κάποια στιγμή παρά το ότι της κρατούσαν το κεφάλι κάτω, μπόρεσε να δει μια επιγραφή μεγάλης επιχείρησης. Λίγο μετά ήταν το σπίτι του μαρτυρίου της. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, από κάμερες αναγνώρισαν με βάση όσα στοιχεία έδωσε για την ώρα και την επιχείρηση αυτή το αυτοκίνητο των δραστών. Το βρήκαν σταθμευμένο. Ομάδα αστυνομικών αθέατοι παρακολουθούσαν. Και κάποια στιγμή, οι δράστες, έφθασαν εκεί για να επιβιβαστούν. Τότε όρμησαν οι αστυνομικοί πάνω τους και τους πέρασαν χειροπέδες. Με τις βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή. Στο μεταξύ η Αστυνομία με ψυχολόγο της και μια αστυνομικό, προσπαθεί να σταθεί δίπλα στη φοιτήτρια και να τη στηρίξει ψυχολογικά, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Δείτε ακόμη

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση μπέρδεψε το «χειροκροτήστε τους υγειονομικούς» με το «χειροδικήστε στους υγειονομικούς»
Ο Άδωνις ανέβασε την… τουαλέτα του Παπαθανάση στο Twitter!
Τσιάρας : «Να θεραπεύσουμε τα φαινόμενα της γονεϊκής αποξένωσης»
Exit mobile version