Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία:  Εξοδος στο Βίγκο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία:  Εξοδος στο Βίγκο

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Ματς με παγίδες στην έδρα της φορμαρισμένης Θέλτα για την Μπαρτσελόνα - Η Σεβίλλη με Λεβάντε

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον έχουν και οι σημερινές αναμετρήσεις της Λα Λίγκα. Η Θέλτα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στο προηγούμενο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι με την Βαγιαδολίδ. Το αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Θα μπορούσε να το είχε νικήσει, αφού έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ισοφαρίστηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.  Απόψε, ο αντίπαλος είναι αρκετά καλύτερος και θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα νίκησε την Βιγιαρεάλ στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτική και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο της. Στο δεύτερο έριξε τον ρυθμό της αλλά δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Απόψε, θα κυνηγήσει την δεύτερη της νίκη.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σεβίλλη και Λεβάντε

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν»! Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Λεβάντε σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Καντίθ. Παρά την κούραση έπαιξαν καλά και πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Έχουν μια καλή επιθετική λειτουργία, ενώ και αμυντικά είναι σταθεροί. Από την άλλη, η Λεβάντε νίκησε την Οσασούνα εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, ωστόσο έκανε ένα τρομερό δεύτερο και πήρε τη νίκη. Η αμυντική της λειτουργία δεν είναι καλή και δέχεται γκολ συχνά. Απόψε, θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της για να κερδίσει.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη νεοφώτιστη Καντίθ.

Δείτε ακόμη:

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε 1-2 με Κράσνονταρ
Πέρασαν Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ επί των Σλάβια και Μακάμπι αντίστοιχα
Μεγάλη Αταλάντα, αχτύπητη Ιντερ “έβγαλαν μάτια”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις