Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Εγκυμονεί εκπλήξεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Εγκυμονεί εκπλήξεις!

Γιουρόπα Λιγκ - προαναγγελία: Η Μίλαν χωρίς Ζλάταν και Ρέμπιτς στο Ρίο Αβε και η τότεναμ υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα - Με Μάλμε εκτός η Γρανάδα

Γιουρόπα Λιγκπροαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον μας επιφυλάσσουν οι σημερινοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ρίο Άβε αντιμετωπίζει την Μίλαν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 0-0 κόντρα  στην Γκιμαράες. Αμυντικά ήταν εξαιρετικοί, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους να απειλήσουν. Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης απέκλεισαν την Μπεσίκτας στα πέναλτι. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς, ωστόσο θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Ρέις, Ζούνιο και Ρόναν, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζέλσον.

Από την άλλη, η Μίλαν έρχεται από τη νίκη κόντρα στην Κροτόνε. Δεν είχε την καλύτερη παρουσία, ωστόσο πήρε μια επαγγελματική νίκη. Ενώ, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την «μαχητική» Μπόντο Γκλίμτ. Είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει. Ο Πιόλι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ιμπραΐμοβιτς, Ρομανιόλι, Ρέμπιτς, Μουσάκιο και Ντουάρτε.

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Χωρίς τρεις ο Μουρίνιο

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τότεναμ υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα. Τα «σπιρούνια» έρχονται από την ισοπαλία με την Νιούκαστλ την Κυριακή. Ενώ, την Τρίτη νίκησαν την Τσέλσι στα πέναλτι, στο Λιγκ Καπ. Έχουν φορτωμένο πρόγραμμα και το ροτέσιον είναι απαραίτητο. Είναι το φαβορί κόντρα στους ισραηλινούς και θέλουν την πρόκριση. Απόψε, ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει τους Σον, Μπέιλ και Ρεγκιλόν.

Από την άλλη, η Μακάμπι απέκλεισε την Ροστόφ στον προηγούμενο γύρο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχει μια καλή εικόνα. Στο πρωτάθλημα δεν έχει αγωνιστεί λόγω της πανδημίας. Κάτι που της έχει προσφέρει την απαραίτητη ξεκούραση, όμως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Απόψε, θα απουσιάζει ο Γουάλντσχατ.

Τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς

Ρέιντζερς – Γαλατάσαραϊ
Μάλμε – Γρανάδα
Ρόζενμποργκ – Αϊντχόφεν
Σπόρτινγκ – ΛΑΣΚ
Βασιλεία – ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Λέγκια Βαρσοβίας – Καραμπάκ
Κοπεγχάγη – Ριέκα
ΦΚ Σαράγιεβο – Σέλτικ
Άραρατ Αρμένια – Ερυθρός Αστέρας
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Φλόρα Ταλίν
Κλουζ – Κουόπιο
Σλόβαν Λίμπερετς – ΑΠΟΕΛ
Σαρλερουά – Λεχ Πόζναν
Χάποελ Μπερ Σέβα – Βικτόρια Πλζεν
Ντιναμό Μπρέστ – Λουντογκόρετς
Σταντάρ Λιέγης – Φέχερβαρ
Ντάνταλκ – Κλάκσβικ
Γιούνγκ Μπόις – ΚΦ Τίρανα

Δείτε ακόμη:

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε 1-2 με Κράσνονταρ
Πέρασαν Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ επί των Σλάβια και Μακάμπι αντίστοιχα
Μεγάλη Αταλάντα, αχτύπητη Ιντερ “έβγαλαν μάτια”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις