Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μισέλ Ομπάμα χόμπι: Η απίστευτη ασχολία μιας πρώην πρώτης κυρίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ομπάμα χόμπι: Η απίστευτη ασχολία μιας πρώην πρώτης κυρίας

Μισέλ Ομπάμα χόμπι: Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε επίσης για το πώς η οικογένειά της αντιμετώπισε την αυτο-απομόνωση

Μισέλ Ομπάμα χόμπι: Μερικοί άνθρωποι επιδόθηκαν στη μαγειρική ή στη ζαχαροπλαστική την περίοδο του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, η Μισέλ Ομπάμα άρχισε να πλέκει. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στράφηκε στο διαδίκτυο για να μάθει πώς, αλλά χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο για να συνομιλήσει με άλλες πλέκτριες. «Έχω πλέξει μια κουβέρτα, πέντε κασκόλ, τρεις μπλούζες, μερικά καπέλα για τον Μπάρακ και μόλις τελείωσα το πρώτο μου ζευγάρι γάντια για τη Μάλια» είπε η Μισέλ Ομπάμα στο «The Rachel Ray Show». «Το ένα είναι διπλάσιο από το άλλο» σημείωσε. Στη συνέχεια μίλησε για τη διαδικτυακή κοινότητα στην οποία συμμετέχει.

«Δεν ξέρουν ότι είμαι στην κοινότητα πλεξίματος, επειδή δεν χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα, αλλά έχω κάποιους, ξέρετε, καθοδηγητές για να αγοράζω τα νήματα και τα μοτίβα μου και όλα αυτά» πρόσθεσε. Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε επίσης για το πώς η οικογένειά της αντιμετώπισε την αυτο-απομόνωση. «Η καραντίνα ξεκίνησε τόσο υπέροχα. Υπήρχε η πρώτη φάση όταν ήμασταν όλοι μαζί, και χωρίζαμε και ήμασταν πάλι μαζί… τότε περίπου τον Ιούνιο, όλη αυτή η μαγεία άρχισε να ξεθωριάζει » πρόσθεσε γελώντας.

Μισέλ Ομπάμα και κατάθλιψη

Η 56χρονη Μισέλ Ομπάμα πρόσφατα αποκάλυψε ότι περνάει ελαφρά κατάθλιψη. Σύμφωνα με τη Μισέλ Ομπάμα, η «ελαφρά κατάθλιψη» αποτελεί συνέπεια της καραντίνας για την πανδημία Covid-19 και τις μάχες για φυλετική δικαιοσύνη στη χώρα της, αλλά και εξαιτίας της «υποκρισίας» της διοίκησης Τραμπ.

«Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, διότι κάτι με ανησυχεί ή γιατί αισθάνομαι ένα βάρος», εξήγησε η ίδια. «Προσπάθησα να κάνω αθλήματα, όμως υπήρξαν περίοδοι κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας που, απλώς, δεν είχα την ψυχική δύναμη».

Η πρώην πρώτη κυρία αποκάλυψε, επίσης, ότι «είχε τα συναισθηματικά πάνω και κάτω της, που όλος ο κόσμος νιώθει». Στιγμές «κατά τις οποίες δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου». «Δεν είναι μια εποχή κατά την οποία αναπτυσσόμαστε πνευματικά», συμπλήρωσε. «Γνωρίζω ότι περνάω μια μορφή ελαφράς κατάθλιψης. Οχι μονάχα λόγω της καραντίνας, αλλά επίσης εξαιτίας των φυλετικών μαχών. Και το να βλέπει κανείς αυτή τη διοίκηση, την υποκρισία της, μέρα με τη μέρα, είναι αποκαρδιωτικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις