Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα καρφιά της για την Βίκυ Καγιά
LIFESTYLE

GNTM 3 – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα καρφιά της για την Βίκυ Καγιά

GNTM 3 - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα καρφιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM 3 και την Βίκυ Καγιά

GNTM 3 – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις γύρω από το GNTM 3. Με την δοκιμασία της γυμνής φωτογράφισης και την αποχώρηση της Χρύσας Καβράκη, ασχολήθηκε και η εκπομπή Pop Up του Alpha με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώην κριτής του GNTM δεν δίστασε να σχολιάσει τις φωτογραφίες λέγοντας «Οι φωτογραφίες cool είναι, αλλά δεν θα περνούσαν σε ένα μεγάλο περιοδικό. Είναι για μια εκστρατεία, όπως αυτή που είχε γίνει για το Aids»

Σε ερώτηση συνεργάτη της επιπλέον, για το αν η ίδια ως κριτής θα κρατούσε στο παιχνίδι τον Δημοσθένη ή την Χρύσα Καβράκη που αποχώρησε, η ίδια τόνισε : «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω τον willy κανενός», αναφερόμενη δηλαδή στα επίμαχα σημεία των διαγωνιζομένων.

Το καρφί για την Καγιά

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άφησε αιχμές και για την Βίκυ Καγιά και συγκεκριμένα για τη δική της γυμνή φωτογράφιση. «Ενθάρρυναν τα παιδιά, έδειξαν φωτογραφία του Καράβα, να δουν τα αγόρια πως θα κάνουν την λήψη. Τη φωτογραφία της Βίκυς όμως δεν την είδαμε βέβαια, να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία, αλλιώς θα έπρεπε να κάνουν demo και σκέφτομαι μετά “Ωχ Παναγία μου, τι γλίτωσα!», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CFt08zljhoa/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις