Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στυτική δυσλειτουργία – γάμος: Μια πρωτοφανής απόφαση δικαστή στον Καναδά
ΚΟΣΜΟΣ

Στυτική δυσλειτουργία – γάμος: Μια πρωτοφανής απόφαση δικαστή στον Καναδά

Στυτική δυσλειτουργία - γάμος: «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης», υποστήριξε ο σύζυγος.

Στυτική δυσλειτουργία – γάμος: Μοιάζει απίστευτό, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια, στον Καναδά, κήρυξε άκυρο τον γάμο ενός ζευγαριού, εξαιτίας της ανικανότητας του άνδρα να ικανοποιήσει σεξουαλικά τη σύζυγό του. Το ζευγάρι δεν κατάφερε αν και προσπαθούσε, τουλάχιστον μία φορά το μήνα και επί έναν χρόνο περίπου, αρχής γενομένης από την πρώτη νύχτα του γάμου, τον Αύγουστο του 2018, να φτάσει στην… κορύφωση.

Ο σύζυγος ουδέποτε βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους στύσεως. Αυτά κατατέθηκαν στη διάρκεια της εκδίκασης, δυστυχώς όμως όλες οι απόπειρες διείσδυσης ήταν άκαρπες. Η σύζυγος, απογοητευμένη σφόδρα, κατήγγειλε τη γαμήλια σύμβαση με τον άντρα της, καταλογίζοντάς του ανικανότητα και επεδίωξε την ακύρωση του γάμου. Εκείνος όμως αντεπιτέθηκε και υπερασπίστηκε τον ανδρισμό του με το εξής επιχείρημα: «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης. Το αντίθετο μάλιστα».

Παρόλ’ αυτά, όπως αναγράφεται στο τελικό κείμενο της δικαστικής απόφασης, «ο άνδρας δεν ενίσταται και δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μία φορά στη διάρκεια του εγγάμου του βίου κατά την οποίαν να είχε ικανοποιητική στύση και να επιτύχει τη διείσδυση».

Δείτε ακόμη
Το one night stand στην εποχή της Covid-19
Τα λάθη των ανδρών στο sex που στερούν στις γυναίκες τον οργασμό
Είναι ασφαλές το σεξ όταν κάποιος έχει κρύωμα ή γρίπη;
Ποια επαγγέλματα κάνουν το χειρότερο σεξ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις