Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντιμπέιτ ΗΠΑ 2020: Οι κυρίες που τράβηξαν τα φώτα στη “μάχη” Τραμπ – Μπάιντεν
ΚΟΣΜΟΣ

Ντιμπέιτ ΗΠΑ 2020: Οι κυρίες που τράβηξαν τα φώτα στη “μάχη” Τραμπ – Μπάιντεν

Ντιμπέιτ ΗΠΑ 2020: Φυσικά τα φλας κατά τη διάρκειά του έκλεψαν οι δύο σύζυγοι των υποψήφιων.

Ντιμπέιτ ΗΠΑ 2020: Υψηλοί τόνοι, προσβολές και βαριά λόγια στο πρώτο debate Τραμπ-Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου. Στην πρώτη τους τηλεμαχία, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είπε στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι «τα έκανε θάλασσα» κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική, έλα τώρα», είπε ο Μπάιντεν, εμφανώς απαυδισμένος διότι ο μεγιστάνας τον διέκοπτε συνεχώς. «Τα έκανε θάλασσα», είπε μερικά λεπτά αργότερα ο πρώην αντιπρόεδρος, αναφερόμενος στην αμερικανική οικονομία και ειδικότερα στη βιομηχανία.

Κατηγόρησε τον Τραμπ πως δεν έκλεισε καλές συμφωνίες για το εμπόριο, μολονότι υποσχόταν ότι θα «διόρθωνε» τις εμπορικές σχέσεις των ΗΠΑ με άλλα κράτη στην προεκλογική του εκστρατεία το 2016. «Έκανε ελάχιστα», επέμεινε ο Μπάιντεν. Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν πως είναι «μαριονέτα» της «ριζοσπαστικής αριστεράς» και ο Μπάιντεν δεσμεύτηκε ότι εάν εκλεγεί, θα επανεντάξει τη χώρα στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Έκλεψαν τα φλας Μελάνια Τραμπ, Τζιλ Μπάιντεν και Ιβάνκα Τραμπ

Φυσικά τα φλας κατά τη διάρκειά του έκλεψαν οι δύο σύζυγοι των υποψήφιων. Μελάνια Τραμπ και Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκαν στο πλευρό των συζύγων τους στο Κλίβελαντ για να τους στηρίξουν. H Μελάνια Τραμπ φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό της για την περίσταση και φωτογραφήθηκε χέρι χέρι με τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ δεν φορούσε μάσκα. Η κυρία Μπάιντεν συνόδεψε τον σύζυγό της με ένα πράσινο φόρεμα, κρεπ σατέν, με μία λεπτομέρεια με κρόσσια και μάσκα. Από το debate Τραμπ-Μπάιντεν δεν έλειπε η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, η οποία έφτασε με μάσκα και ένα αυστηρό λευκό σακάκι δεμένο σφιχτά στη μέση.

(AP Photo/Patrick Semansky)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις