Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηροκομείο κρούσματα – Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός στον ΕΟΔΥ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΑ

Γηροκομείο κρούσματα – Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός στον ΕΟΔΥ

Γηροκομείο κρούσματα - Άγιος Παντελεήμονας: Το γηροκομείο αποκλείστηκε άμεσα - Σύμφωνα με πληροφορίες, το γηροκομείο βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Γηροκομείο κρούσματα – Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός έχει σημάνει σε οίκο ευγηρίας στο κέντρο της Αθήνας καθώς έχουν εντοπιστεί πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Μετά από έλεγχο που έγινε σε 70 άτομα, εντοπίστηκαν συνολικά 35 κρούσματα.

Το γηροκομείο αποκλείστηκε άμεσα και όπως έγινε γνωστό, στο γηροκομείο σπεύδουν τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας, όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γηροκομείο βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οδηγός του μετρό βρέθηκε θετικός – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση

Συναγερμός σήμανε και στη ΣΤΑΣΥ όταν έγινε γνωστό ότι οδηγός της γραμμής 3 είναι θετικός στον κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του οδηγού νοσούσε από κορωνοϊό και αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε και τον ίδιο να υποβληθεί σε τεστ.

Για το θέμα μίλησε στο LIVE NEWS ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Νικόλαος Χαιρέτας.

«Είναι ένα το επιβεβαιωμένο κρούσμα. Είχε ασθενήσει η μητέρα του και το δήλωσε αμέσως. Κάναμε τα τεστ σε αυτόν και σε συγγενείς του που εργάζονται επίσης σε υπηρεσίες του μετρό. Όλα πλην του δικού του βγήκαν αρνητικά, αλλά θα επαναληφθούν», σημείωσε ο κ. Χαιρέτας.

Μιλώντας για τους χώρους όπου μαζεύονται οι οδηγοί, και κατά συνέπεια μπορεί να έχουν κολλήσει και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, ο κ. Χαιρέτας τόνισε ότι «έχουμε συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Απολυμαίνουμε τα πάντα συνεχώς. Είναι κρίσιμα για εμάς όλα αυτά».

«Έχουμε κάνει τεστ σε 90 οδηγούς που είναι στη γραμμή 3 και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Επίσης να τονίσουμε ότι ο οδηγός δεν έρχεται σε καμία επαφή με το κοινό», συμπλήρωσε ο κ. Χαιρέτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις