Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεωργούλης – Γιάμαλη Joker: “Εντυπωσιακή η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ”
ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργούλης – Γιάμαλη Joker: “Εντυπωσιακή η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ”

Γεωργούλης - Γιάμαλη Joker: Πιο ενεργή τηλεπερσόνα παρά ευρωβουλευτής είναι ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει η Νατάσα Γιάμαλη η οποία καυτηριάζει και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργούλης – Γιάμαλη Joker: Με ένα ιδιαίτερο αιχμηρό σχόλιο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νατάσα Γιάμαλη σχολίασε την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη να αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού, Joker, τη στιγμή που εκτελεί παράλληλα χρέη ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, σχολίασε με καυστικό τρόπο στο Facebook ότι ο Αλέξης Γεωργούλης “είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής” ενώ παράλληλα τόνισε ότι η αφωνία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις επιλογές του ευρωβουλευτή “παραμένει εντυπωσιακή”.

Ειδικότερα η Νατάσα Γιάμαλη αναφέρει στο σχόλιό της στο Facebook τα εξής:

“Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και φέτος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή σε καθημερινό (!!!) τηλεπαιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής.

Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντυπωσιακή”.

Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και…

Julkaissut Natasa Giamali Tiistaina 29. syyskuuta 2020

Γιατί δέχθηκα

Σε ερώτηση του protothema, ο Αλέξης Γεωργούλης εξήγησε για ποιο λόγο είπε το “ναι” στο Open. “Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι. Θα πω τον πιο σημαντικό. Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίον μπλέχτηκα με τα πολιτικά, τα καλλιτεχνικά και με  οτιδήποτε αφορά στην έκθεσή μου. Ουσιαστικά ο λόγος είναι ότι με προσελκύει σαν μαγνήτης ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία με τον κόσμο, με το σύνολο. Από παιδί ήθελα να εξερευνήσω τον κόσμο, ένιωθα την ανάγκη της επαφής του. Η επικοινωνία αυτή έρχεται με πάρα πολλούς τρόπους και η τηλεόραση είναι ένα μέσο για να την διατηρώ. Είμαι εκεί, εκτίθεμαι, με βλέπει ο κόσμος, τον βλέπω και επικοινωνούμε. Μου αρέσει να υπάρχει η ανακύκλωση αυτής της ενέργειας. Άρα για να απαντήσω και να είναι ξεκάθαρο: Είπα το «ναι» διότι θέλω να διατηρήσω την επαφή μου με τον κόσμο”.

“Δέχομαι πόλεμο γιατί βρίσκομαι στην επιφάνεια”

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί και στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι “Your Face Sounds Familiar” με τον ίδιο να είχε απαντήσει τότε ότι “δέχομαι πόλεμο γιατί βρίσκομαι στην επιφάνεια”. Ο ίδιος ρωτήθηκε για τα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο και έδωσε τη δική του εξήγηση: “Είναι σαν να μην χάνουν ευκαιρία, οπουδήποτε βγαίνει κάτι μία είδηση πέφτει κατευθείαν κρίση”. Ειδικότερα απαντώντας στην ερώτηση “Γιατί πιστεύεις σου την πέσανε” ο Αλέξης Γεωργούλης είχε υποστηρίξει τα εξής: “Όπως φαίνεται, γιατί είμαι στην επιφάνεια. Δεν κρίνεις ανθρώπους που κρύβονται, κρίνεις ανθρώπους που βρίσκονται στην επιφάνεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λένε αυτά. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και σε αυτό, και κάποιος λόγος θα υπάρχει που γίνεται viral όλο αυτό το πράγμα”.

Ο Γεωργούλης ευρωβουλευτής και… βοσκός

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε φάρσα στο The Booth και συγκεκριμένα την Σοφία Μουτίδου.

Αντιδράσεις και στο διαδίκτυο

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο twitter, αφού οι χρήστες δηλώνουν ενοχλημένοι με το γεγονός ότι ο κ. Γεωργούλης αντί να βρίσκεται στο Ευρωκοινοβούλιο να παλεύει για όλα όσα τον ψήφισαν οι πολίτες, επιστρέφει στην Ελλάδα και ασχολείται με άλλα πράγματα.

Άλλοι με περισσότερο χιούμορ και άλλοι… όχι με τόσο, έσπευσαν να δηλώσουν στα social media την ενόχλησή τους.

https://twitter.com/Dora11559327/status/1310596288870846464?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1310596288870846464%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2020%2F09%2F28%2Fplus%2Fperierga%2Fithopoios-eyrovouleytis-tora-kai-parousiastis-twitter-antidra-ston-polythesiti-aleksi-georgouli%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις