Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Κλειδώνουν τα γκρουπ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Κλειδώνουν τα γκρουπ

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Τις τελευταίες θέσεις σε όμιλο διεκδικούν Μακάμπι, Σάλτσμπουργκ, Μίντιλαντ και Σλάβια Πράγας

Τσάμπιονς Λιγκπροαναγγελία: Θέλει να κλειδώσει την πρόκριση η Σάλτσμπουργκ! Οι Αυστριακοί αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Ρίντ για το πρωτάθλημα, όπου και έκαναν το τρία στο τρία. Οι βασικοί ποδοσφαιριστές είναι ξεκούραστοι και απόψε θέλουν να σπάσουν την παράδοση των προκριματικών. Απόψε, θα απουσιάζει μόνο ο Μπερνέντε.

Από την άλλη, η Μακάμπι ήταν καλά παρά τα προβλήματα και έπεσε μαχόμενη στο πρώτο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει σταματήσει λόγω λοκντάουν και η ομάδα επιτρέπεται μόνο να προπονηθεί. Το έργο της είναι δύσκολο και πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Απόψε, ο Γιώργος Δώνης θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα θα λείπουν οι Νταβιντζάντα, Ντορ Πέρετζ, Μπλάκμαν, Γκλέιζετ, Μπεμ Χαΐμ, Γκερέρο, Πέρετζ, Τούργκεμαν, Ρίκαν, Σαμπόριτ και Κοέν.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Μίντιλαντ ή Σλάβια;

Στο άλλο ματς, η Μίντιλαντ αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το εισιτήριο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με την Ράντερς. Έπαιξαν ένα ήρεμο ποδόσφαιρο και πήραν το θετικό αποτέλεσμα παρά τις αλλαγές, που έκανε ο προπονητής της. Απόψε, θα παραταχθούν πλήρεις. Από την άλλη, η Σλάβια Πράγας έρχεται από τη νίκη με την Σλοβάτσκο. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές και ξεκουράστηκαν οι βασικοί ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να πετύχει γκολ για να περάσει στους ομίλους. Απόψε, ο μόνος αμφίβολος είναι ο Μούσα.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις