Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Γράφει Ιστορία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Γράφει Ιστορία!

Τσάμπιονς Λιγκ - ΠΑΟΚ: Ο ‘δικέφαλος’ υποδέχεται την Κράσνονταρ με μόνο στόχο τη νίκη πρόκρισης σε όμιλο για παρθενική φορά

Τσάμπιονς ΛιγκΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στην «Τούμπα» για το πολυπόθητο εισιτήριο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με τον Βόλο στο πρωτάθλημα. Δεν έπαιξε καλά, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως στο μυαλό του είχε το αποψινό παιχνίδι. Ο «δικέφαλος» μπορεί να ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όμως το αποτέλεσμα τον αδικεί. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω.

Το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο δικέφαλος είναι ένα θετικό, αλλά θα πρέπει να νικήσει σήμερα. Μόνο έτσι θα περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της διοργάνωσης και με την εικόνα του πρώτου αγώνα μπορεί να αποκλείσει τους Ρώσους. Απόψε, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπίσεσβαρ, Ντούγκλας Αουγκούστο, Περέιρα, Ροντρίκο και Κούτσιας.

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Η Κράσνονταρ

Από την άλλη, η Κράσνονταρ έρχεται από την ισοπαλία με το Σότσι για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας παρά την κούραση των παιχτών του δεν έκανε αλλαγές και αυτό καταπόνησε ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του. Στο σημερινό παιχνίδι θα αγωνιστούν πιο αμυντικά και θα χτυπήσουν στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα απόψε λόγω της νίκης στο πρώτο παιχνίδι, όμως έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα. Δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Βάντερσον και Αρί, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Μπέργκ, Κάιο και Πετρόφ που έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις