Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Τα φώτα στη Ρώμη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Τα φώτα στη Ρώμη!

Serie A - προαναγγελία: Η Λάτσιο φιλοξενεί την Αταλάντα στο “Ολίμπικο” - Δύσκολη έξοδος στην έδρα της Μπενεβέντο για την Ιντερ

Serie Aπροαναγγελία: Ματσάρα στο «Ολίμπικο» απόψε, αφού η Λάτσιο αντιμετωπίζει την διαρκώς ανερχόμενη Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με την Κάλιαρι. Έπαιξαν ωραία και πήρανε το αποτέλεσμα εύκολα. Αμυντικά ήταν σταθεροί και δεν απειλήθηκαν. Έχουν δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά από την Αταλάντα αντιμετωπίζουν την Ίντερ. Έχει μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και θέλουν να κάνουν ανάλογη χρονιά με πέρσι.

Από την άλλη, η Αταλάντα έρχεται από τη νίκη με την Τορίνο.  Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια εύκολη νίκη κόντρα σε μία προβληματική Τορίνο. Επιθετικά ήταν τρομερή, ωστόσο αμυντικά έκανε αρκετά λάθη. Φέτος θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία.

Serie A – προαναγγελία: Μπενεβέντο και Ιντερ

Σκληρό παιχνίδι και στο «Τσίρο Βιγκορίτο»! Η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει την Ίντερ. Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, αφού επικράτησαν της Σαμπντόρια. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, όμως αντέδρασαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, ο αντίπαλος είναι σαφώς δυσκολότερος αλλά θα παλέψουν.

Από την άλλη, η Ίντερ έρχεται από τη νίκη με 4-3 κόντρα στην Φιορεντίνα. Βρέθηκε πίσω στο δύο φορές, ωστόσο γύρισε το παιχνίδι στο τέλος. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Φέτος έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και θέλουν να καθαιρέσουν την Γιουβέντους από τον θρόνο της.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ουντινέζε υποδέχεται την νεοφώτιστη Σπέτσια.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις