Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά – Χατζηνικολάου: Ο Λιάγκας, το διαζύγιο και ο Ηλιόπουλος
LIFESTYLE

Σκορδά – Χατζηνικολάου: Ο Λιάγκας, το διαζύγιο και ο Ηλιόπουλος

Σκορδά - Χατζηνικολάου: Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, για το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε τους λόγους που χώρισαν.

Σκορδά – Χατζηνικολάου: Για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ανοιχτά η Φαίη Σκορδά, καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Η Φαίη Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για το χωρισμό τους, απάντησε στο αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δούλευαν μαζί, μίλησε για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό και τόνισε ότι με τον πρώην σύζυγό της έχουν καλές σχέσεις και παραμένουν οικογένεια. «Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.  “Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ότι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε”.

Σκορδά – Χατζηνικολάου: Η νέα της σχέση

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στη νέα της σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο. «Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να την δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία», δήλωσε  η Φαίη Σκορδά, ενώ αμέσως μετά ζήτησε και τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον σύντροφό τους, καθώς ο δημοσιογράφος τον γνώρισε σε έξοδο για φαγητό.

«Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όσον αφορά στην προοπτική που μπορεί να έχει η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη Σκορδά είπε: «Έχει πολύ καλή. Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εγώ είμαι έτσι. Αν πατήσεις να δεις σχέσεις Φαίης Σκορδά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πριν ήταν ο Γιώργος, τώρα ο Νίκος. Για να το επιτρέψω αυτό να γίνει, σημαίνει πολλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις