Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Μάρκου υιοθεσία: «Αν ποτέ ο γιος μας θέλει να μάθει λεπτομέρειες…»
LIFESTYLE

Κατερίνα Μάρκου υιοθεσία: «Αν ποτέ ο γιος μας θέλει να μάθει λεπτομέρειες…»

Κατερίνα Μάρκου υιοθεσία: Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Κατερίνα Μάρκου στο Happy Day.

Κατερίνα Μάρκου υιοθεσία: Στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσαροπούλου μίλησε η Κατερίνα Μάρκου από καρδιάς την Τρίτη. Η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην υιοθεσία του γιου της αλλά και τη σκέψη να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μάρκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και το όνομα αυτού Δημοσθένης, ο οποίος βαφτίστηκε σε ηλικία τρεισήμισι ετών. Λίγο μεγάλος αλλά πήρε το όνομα του μπαμπά μου. Ήταν μια βάπτιση όπου κάθε μέρα παίρναμε και λέγαμε, «μην έρθετε». Στην αρχή είχαμε 200 καλεσμένους και στο τέλος γίναμε 55″.

«Ήμουν πολύ συγκινημένη, ήταν κάτι που περίμενα να γίνει πάρα πολλά χρόνια και τελικά έγινε. Ήμουν, επίσης, πολύ αγχωμένη» πρόσθεσε τρυφερά η Κατερίνα Μάρκου. «Ο Δημοσθένης ζητάει πολύ ένα αδελφάκι, θέλει ένα αγοράκι. Θα το ήθελα και το θέλω πάρα πολύ, να υιοθετήσουμε ακόμη ένα παιδί, το δουλεύω με τον Θανάση στο σπίτι».

«Φυσικά και θα του πούμε λεπτομέρειες για την πραγματικότητα του Δημοσθένη. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν το τι συνέβη στη ζωή τους. Αν ποτέ αποφασίσει να μάθει λεπτομέρειες, μετά τα 18, εμείς είμαστε έτοιμοι να τον καθοδηγήσουμε και να τον βοηθήσουμε να βρει αυτό που θέλει. Μου είπαν ότι, αν το παιδί πάρει πολλή αγάπη και είναι ευτυχισμένο, ποτέ δεν θα σου γυρίσει την πλάτη και θα πει ότι δεν σε αναγνωρίζει και δεν σε θέλει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις